[]

kredi kartı düşük borç ve yurt dışı

evet duyuru sakinleri, bu üçgene sıkıştım. yurtdışına çıkmadan önce kredi kartımın borcunu sıfırlamıştım. zaten 500 lira limitli, sırf internetten alışveriş için kullandığım bir karttı. yurtdışı alışverişine falan da kapalı. ben buraya geldikten sonra godaddy sağolsun geçen sene 1 dolara aldığım domain için bu sene 60 lira yenileme ücreti kesmiş. bunu şu an burada ödeyemem. müşteri hizmetlerini arayamam yurtdışından. kartı da kullanamam. bu borç 2 ay kalsa kartta nolur?

daha önce de 1-2 defa böyle küçük miktarları unutup 1-2 gün geç ödemiştim borcu. sonra limiti 750 lira yapmak isteyince kabul etmediler. yarın bi gün iş güç sahibi olunca kredi çekmek istersem mesela bana bu 50 liranın hesabını yaparlar mı? sen zamanında borcunu ödememişsin kredi vermeyiz derler mi?

not: iş bankası

 
Derler. Ben üniversitede kartı kapatmıştım, sonra 25 tl borç çıkmış, nasıl olmuşsa ama bana hiç bildirilmedi, yıllar sonra avukat ofisi aradı 400 tl olmuş borç ve kredi notum yerlerde. Düzeldi şimdi ama o dönem kredi çekemezdim.


  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (07.02.17 20:56:05) 
Bir arkadas ,es dost birini arayip bunu yatirmasini rica edebilirsin.rakamin ufacik olmasi bir sey degistirmiyor,banka kayitlarini borcunu gununde odemeyen olarak geciyorsun.okuldan sonraki donemde ev,araba ,kredi vs almak istediginde aynen onune cikiyor bu.


  • duptıs  (07.02.17 21:42:48) 
kredi kartı yanımda, ben yurtdışındayım, kredi kartımla ilgili yurtdışına çıkarken hiçbir işlem yapmadım. nasıl yatırabilirim bu parayı?


  • icim urperiyor  (07.02.17 23:45:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.