[]

İshal olan kedi için mama alternatifi

merhaba insanlar! şu an hamile olan güzel kedimiz, bundan 1 ay önce ishal oldu ve veterinerimizden "farmina vetlife gastrointestinal" mama aldık.

ishal olan bünye için bu mama "kedilerde akut bağırsak emilim bozukluklarını azaltmak için formüllenmiş tam diyetetik mamadır" diyorlar. hakikaten de işe yaradı. ama bu meret biraz pahalı. kediye canımız feda ama bir paketi 95TL civarı...

bu mamayı daha ucuza nerede bulurum? reçeteli olduğu için online satış bulamadım.

veya bu mamanın muadili, lifli, az yağlı ve diyabetik reçetesiz bir mama var mı hiç? duydunuz mu? adı nedir? tavsiye eder misiniz?

yardımlarınız beni ve 3 yavrulu anne kedimizi çok mutlu eder.

 
veteriner bize mamasına haslanmıs pirinç karıştırın demişti, işe de yaradı


  • habula  (07.02.17 18:04:12) 
mama olması şart mı? köpeğim ishal olduğunda mama değil de sabah akşam toz vermiştik ishal için. tozu sulandırıp şırıngayla yutturmuştuk, dört günde geçti. isim hatırlamıyorum ama daha ucuzdur.


  • pide  (07.02.17 18:05:32) 
Şuan hamile olduğu için tozu kullanmayiniz. Hangi ilde yaşıyorsunuz? Veteriner hekiminize tek tek değil de toplu olarak almak istediğinizi belirtin bir miktar indirimli belki alabilirsiniz. O vermezse başka hekime sorun maalesef bu tip mamalar yurtdışında olduğu gibi satılmıyor veteriner hekimler aracılığıyla satılıyor. Açıkçası reçeteli bir durum yok ancak satış stratejisi böyle. Herkes alamasin bir özelliği kalsın hesabı. Eğer veteriner hekimlerde bulamazsanız bulunduğunuz bölgedeki epey büyük bir pet shopa gidin. Durumu anlatın farkına her yere geliyor mutlaka size yardımcı olurlar. Ancak burada belirtmek istediğim kriter birden fazla paket almaktan geçer. Yoksa kimse tek paket için size iskonto yapmaz. Özünde bu mananın veterinere girişi diyelimki 60lira toplu satışla veteriner/pet shop belki mal fazlası alacağı için size uygun ücret verir. İlla mamalar olmayacak diyorsanız hamile için uygun olup olmadığını sorarak en vivo probiyotik probiyotik peri de deneyebilirsiniz ama mama daha ucuza gelir.


  • kedimbitmis  (07.02.17 20:07:14) 
biz de kedimize probiyotik toz vermiştik mamasına katıp. hem ilaç değil, hem işe yarıyor hem de mamasını değiştirmeye gerek yok. bir sorun derim geçmiş olsun.


  • 031929  (11.02.17 15:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.