[]

Referandumdan sonra ne olacak? Görüşlerinizi merak ediyorum

serhathalis.com Şu yazıyı okuyarak bu yazı hakkında neler düşündüğünüzü de yazarsanız sevinirim




 
yazıyı okumadım, evet çıkacağını ve korkunç bir diktatörlüğe sürükleneceğimizi düşünüyorum. sonrası meçhul.

not: hayırspor.
  • babilbaligi  (07.02.17 16:14:38) 
her iki ihtimalde de bok yoluna gideceğimizi düşünüyorum. evet çıkarsa her türlü hukuksuz eylemini yasallaştırmış bir iktidarla karşı karşıya kalacağız. muhaliflerin başına gelenler ve medyanın hali göz önüne alınırsa, iktidarla demokratik yöntemlerle baş etme yollarının neredeyse hepsi tükenmiş olacak. böyle bir değişimi telafi etmek en iyi ihtimalle 30-40 sene alacak. hayır çıkarsa ise iktidarın paniklemesinin de etkisiyle gaddarlığa varabilecek operasyonlara şahit olabiliriz.

yapılması gereken şey, her türlü mücadele ihtimaline hazırlıklı olunması. bunun için gerekli mali ve fiziksel (örgütlü toplum) gücün hazır edilmesi. toplumun geneliyle duygu birliğinin sağlanması, aynı dilden konuşulması.
  • zgrydn  (07.02.17 16:26:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.