[]

mezun olamama

öncelikle merhaba.
lanet bir üniversitede okuyorum. iki yıl önce yaz okulu yapmak zorunda kaldım ve 70lik barajı 69 ile geçemediğim için. şimdi ise 8 kredilik dersten büttede geçemedim. çalıştım ve kendimden eminim. hocalarla ne zaman konuşmaya çalışsam yüksek egolarından başka bir şey görmedim. mezun olamıyorum ve tek ders sınavından önce atamalar var.
ben kağıdımın incelenmesi veya yargı yoluna gitmek istiyorum artık. bimere falan şikayet etmeli miyim. çünkü okulun hiçbir işi gücü yokmuş gibi öğrencileriyle uğraşıyor gibi geliyor bana. başına böyle bir durum gelen veya yol gösterecek olanlardan yardım istiyorum.


 
önemli nokta: sana gerçekten haksızlık yapıldığı kanaatinde misin? kağıdını incelemek istediğinde sınavda hak ettiğin puanı alamadığını tespit ettin mi? bu durumda yargı yolunu kovalamanın bir anlamı olabilir. ama hocaların senin durumuna (mezuniyet, atama) göre inisiyatif alarak işini kolaylaştırmasını bekliyorsan hiç birinin bunu yapmak zorunda olmadığını da biliyorsundur. "ne alıyorsan onu veriyorum" dediği anda üsteleme şansın yok. egodan falan şikayet etmek de bu noktada anlamsız.

hocalarla bu gibi konularda ters düşüp, şikayet yolunu seçip de faydalı sonuç elde eden öğrenciye ben hiç rastlamadım. şikayet etmeden önce durumunu iyi tart.
  • zgrydn  (07.02.17 14:11:27) 
insiyatif istemiyorum zaten hakkım neyse onu istiyorum. kağıdımdanda eminim. kağıdı incelemek istediğimde öyle bir hakkımın olmadığını söyledi hoca. sadece bu süreci nasıl başlatacağımı ve yöneteceğimi bilmiyorum. öğrenci işlerinede dilekçe vermek istemiyorum bir dönemim daha var ve majör derslerin uygulama puanı var ve hocaların birbirlerini tutacağını düşünüyorum.
cevap için teşekkürler.

  • son intraket bukucu  (07.02.17 14:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.