[]

dual core i7'mi quad core i5'mi?

bir bilgisayar alacağım ama ne olsun sevgili duyurucular?




 
hangisi yeniyse o.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (07.02.17 12:53:59) 
ikiside sıfır.


  • bruceandwayne  (07.02.17 13:06:40) 
işlemci kodlarıyla verirsen karşılaştırmasına bakılır


  • kimlanbu  (07.02.17 13:32:14) 
kodlarından çok emin değilim ama müzik-sinema prodüksiyon işi yapacağım.


  • bruceandwayne  (07.02.17 13:33:28) 
müzik yapacaksan ses kartı
sinema yapacaksan ekran kartı

işlemci anca bottleneck olmasın diye aldığın bu kartlardan birine uygun alırsın. ucu bucağı olmayan bi soru sormuşsun, ama tavsiyem quad core i5
  • masa penisi  (07.02.17 14:23:04) 
kullandığım daw zaten bu iki sistemde de gayet rahat yürüyor. external ses kartım var ama takdir edersiniz ki ses kanallarına vst, plug-in vs gibi eklentiler girdikçe işlemciye olan ihtiyaç artıyor. sorum tam olarak buydu aslında ses kanalına 6-7 tane plug-in eklediğimde delay yaşamak istemiyorum. yürüsün yani.


  • bruceandwayne  (07.02.17 14:26:57) 
ben lenovo i7den çok çektim, tabii ki çok genel bi cevap ama bu süreç boyunca bu duruma şahit olan herkes "i7ler bi garip abiyeağ, i5ler tıkır tıkır çalışıyor, i7 hep sorunlu" dedi.


  • neynep  (07.02.17 14:45:43) 
yeniden kastım işlemcinin piyasaya sürülüş tarihi. aralarında jenerasyon farkı olabilir. ayrıca memogeddon da haklı.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (07.02.17 17:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.