[]

aynı anda aşağıdakilere zaman ayırabiliyor musunuz?

spor,
kitap,
dizi,
film,
kişisel bakım,
ev bakımı,
hafta içi 9-6 bazen hafta sonu da çalıştığınız işiniz
arkadaşlarınıza zaman ayırma

 
Öğrenciyim o yüzden iş kısmını okul/ders yapmakta beis görmüyorum. Film/dizi kısmını çıkart müziği ekle, 8-9 ay falan yapabildim sadece.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (07.02.17 01:02:29) 
spor, kitap, dizi, kişisel bakım. iş ile dizi yer değiştiriyor.


  • pide  (07.02.17 01:03:14) 
bunların kaçı ihtiyaç ki? modern insan saçmalığı çoğu. hadi spor, kitap, kişisel bakım ve ev bakımını anladım da dizi, film falan ne alaka yani, ihtiyaç veya zaman ayırılması gereken bi şey mi bu? vaktin varsa izlersin, yoksa izlemezsin. hayatım dolu görünsün diye yırtınıyosunuz resmen.


  • der meister  (07.02.17 01:05:28) 
spor dizi ev bakımına ayıramıyorum


  • shotgunwoman  (07.02.17 01:06:15) 
Hepsini yaptığım oluyor. Daha fazlası da oluyor. Bir de çok parçaya bölünmek inan hiç de iyi değil. Mental olarak yoruluyorsun.


  • evimin paspasi  (07.02.17 01:14:21) 
Gorustugum hic arkadasim yok, dizi de izlemiyorum. Film de cok nadir. Onun disindakilerin hepsine zaman ayiriyorum. Evin buyuk temizligini pazar gunu yapiyorum 2 saate bitiyor. Carsamba ya da persembe gunu yani hafta ortasi yine yerleri supurup silerim en fazla 30 dakika( haftada 2 kez yer temizleyince daha kolay oluyor) Digerleri de her gune yayiliyor. Bos vaktimim cogunlugu birseyler okumakla geciyor.

Not: is- ev arasi 5 dakika.
  • neferkitty  (07.02.17 01:15:33 ~ 10:56:26) 
yapacağım işleri küçük parçalara bölüyorum, sonra o parçaları gerekirse daha küçük parçalara bölüyorum. bunları bir deftere yazıyorum. bittikçe üzerini çiziyorum. aynı zamanda bunları oyunlaştırarak arada kendimi ödüllendiriyorum, böylece hem eziyet olmuyor hem dinlene dinlene yapıyorum.

tavsiye ederim.
  • hayirsiz  (07.02.17 01:16:45 ~ 01:17:43) 
cok zor hep birseyler eksik kaliyor.programi haftalik degil de aylik yapmak belki kurtarabilir.


  • jack n brooks  (07.02.17 01:17:11) 
hayır.


  • Apocalypse  (07.02.17 01:48:26) 
çocuk olunca bir tanesine bile adam gibi zaman ayıramadığını göreceksin :)
şu anda sadec kişisel bakıma zaman ayırıyorum diyebilirim. kişisel bakım dediğim de duş alma, traş olma, diş fırçalama filan ha yanlış anlaşılmasın :)

  • teritori  (07.02.17 10:27:54) 
benim iş yerim ve evim arası 10dk civarı . Ankarada yaşıyorum. Bu nedenle zaman kalıyor

5:30da işden çıksam 5:40da evde oluyorum , hazırlanıp çıksam 6 gibi spora başlamış oluyorum. 7-7 buçuk gibi spor bitmiş oluyor. diğer şeyler içinde zaman kalıyor.
  • bnmzz  (07.02.17 10:55:09) 
Elimden geldiği kadar hepsine ayırıyorum.

Hafta sonu çalışmıyorum. Dizi ve film, ofiste işimi bitirip de boş kaldığım vakitler izliyorum. Veya öğle arasında izliyorum. Evdeyken tv önünde boş vakit geçirmiyorum. Yatmadan önce bir yarım saat kitap okuyorum. Eskiden işe git-gel yolda okurdum ama artık işime yakın bir yere taşındım, yolda okuyamıyorum.
Sporumu iş çıkışında 6.30-8.30 arası yapıyorum (pzt, çarş, cuma). Ve hafta sonları yapıyorum.
Kişisel bakım ve ev bakımı, hafta sonu. Arkadaşlara zaman ayırma da hafta sonu. Çok fazla arkadaşım yok zaten, 3 tane görüştüğüm arkım vardı, biri yurt dışına taşındı, kaldı 2:)

Üstüne bir de dansa gidiyorum salı akşamları.

Arada düzen sapıtıyor tabii ama genelde böyle. Kilit nokta, ev-ofis-spor üçlüsünün birbirine yakın olması.
  • peggy  (07.02.17 10:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.