[]

askeriyeden hastaneye sevk

iyi akşamlar ey duyuru ahalisi,

bugün diplomayı almamla beraber hazır vaktim varken askerlik şubeye gittim tecil hakkımı kullanmak istediğimi beyan etmek için. Askeriyede yapılan muaynede 6 yıl önce nazofarenks ca(kanser) tedavisi gördüğümü ve buna bağlı olarak tiroit yetmezliğim olduğunu söyleyince izmirin en yoğun hastanesinde(tepecik eğitim araştırma) endokrin ve kbb bölümüne sevk ettiler beni. Belgelerimi katlayıp bir zarfın içine koyduktan sonra zarfı bana verip bugüne yetişmez artık yarın gidersin diyerek askeriyeden uğulandım.

Verdikleri zarfın üzerinde 7/2/2017(yarın) tarihine kadar hastaneye müracaat etmem gerektiği, aksi takdirde hastaneden yeni sevk yazısı isteneceği yazıyor.

Benim sorum da burda başlıyor, e-devletteki randevu sisteminden endokrine randevu vermiyor, kbb'ye de en yakın randevu 1 hafta sonra. Yarın hastaneye gidip bu iki bölümden muayene olmaya çalışmam mı gerekiyor, yoksa bu işleri daha sonra da yapabilir miyim ?

siz de takdir edersiniz ki kbb kışın, endokrin daima ağzına kadar insan dolu bölümlerdir..

not. tedaviyi dokuz eylül hastanesinde oldum
ek soru. yanımda götürmem gereken belgeler sizce nelerdir ?

 
tedavinle ilgili gerekli gereksiz tüm belgelerini götür. alabilirsen takip edildiğin/tedavi edildiğin bölümden falanca hasta burada falkanca dosya numarası ile takiptedir benzeri bir kağıt al. onlar elinde olsa dahi hastanede yine bakacaklar sana. asker hastanesinde öyleydi en azından. şimdi nasıldır bilmiyorum.
elindeki zarfla gidip kbb ve endokrin sekreterliğine ya da poliklinikteki sekreterlere anlat durumunu. randevun olmasa bile araya sıkıştırabilirler. ben o tarihi geciktirdiğim için aynı zarftan tekrar hazırladılar işim bir miktar uzamıştı. geçmiş olsun ve kolay gelsin.

  • sutlu nescafe  (06.02.17 21:21:28) 
sen sağlık kuruluna gideceksin poliklinik randevusu ile işin yok. o zarfı alıp sabah erkenden hastanenin sağlık kurulu birimine başvur, kaydını onlar yapıp yönlendirecek seni doktorlara. her poliklinikte bir kurul doktoru vardır, yoksa bile sağlık kurulu gönderdiği için sana barkod verirler randevulu hastaların arasında ara ara heyet hastalarını alırlar.


  • nrmnm  (06.02.17 21:57:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.