[]

facebook sohbet kapatma

daha önce görmüştüm sohbeti bazı kişilere kapat vardı şimdi tümüne kapat var bu özellik iptal mi oldu bir kaç kişiye kapamak istiyorum o özellik gitmiş sizde de aynı mı?




 
yoo, hala mevcut. "sohbeti kapat" diyince pencere çıkıyor eskisi gibi.

hatta şimdi baktım. bu pencere mi çıkmıyor sende?
image.prntscr.com
  • m e b  (06.02.17 18:48:01 ~ 18:48:23) 
ben de var. Ancak sohbet kapalı seçeneği işaretli bile olsa facebooka girdiğim zaman online görünüyorum. Ben de kapalı görünüyor kimseyi görmüyorum ama başka hesaptan baktığımda online gösteriyor. Sizin de aynı mı?


  • geçerkenugradım  (06.02.17 18:53:35) 
meb işte çıkmıyor önceden vardı şimdi 2 seçenek çıkıyor sohbeti tüm kişiler için kapat var bide ingilizce olarak yazıyor chromemi kullanıyorsun


  • _k_u_z_g_u_n_  (06.02.17 18:55:34 ~ 19:03:44) 
hayır, firefox kullanıyorum.

not: ben de windows 10 kullanıyorum. güncelleme zamanla geliyor olabilir.
  • m e b  (06.02.17 19:05:06 ~ 19:11:53) 
Firefox kullanıyorum, kontrol ettim şimdi, benim de böyle.
i.hizliresim.com

Windows 8.1Pro kullanıyormuşum.
  • geven kafa  (06.02.17 19:05:25 ~ 19:10:35) 
bütün tarayıcılarda aynı yoksa kullanılan işletim sistemiyle mi ilgili güncellemeler otomatik gelmiyor mu acaba hepsine


  • _k_u_z_g_u_n_  (06.02.17 19:08:53 ~ 19:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.