[]

duolingo fransızca

ağacım bitmek üzere, level 17'yim.
çok fazla bir şey öğrenmedim sanki, normal mi? Yoksa öğrenmiş miyimdir?
ağacı bitirdikten sonra güçsüzleşen yerleri yaparak devam edeceğim.
başka ne yapayım? pimsleur'a da devam ediyorum.

 
Normal. Duolingo İspanyolca'yı yarılamıştım. Tek başına ne yazık ki hiçbir işe yaramıyor. Çok fazla yalıtılmış konular var. Alternatifleri farklılaştırmak gerek. Podcast dinleyin, kelime dağarcığınızı geliştirmek için flashcard'ları kullanın, internette gazeteleri, basit haberleri okumaya çalışın, kelime çıkarın. Kendi başınıza öğrenmek için yoğun ve planlı bir program gerekiyor aslında.


  • razvan rat  (06.02.17 11:41:57) 
ben de duolingo fransizca gelistirmeye calisiyorum bence yazmalisin her cumleyi her kelimeyi ve akabinde fransizca basic dizi film bir seyler izle. sarki dinle. kitap al hikaye olabilir yine seviyene gore onu oku cevirmeye calis.


  • tiredpanda  (06.02.17 12:49:51) 
son 1-2 senedir millete söylüyorum appten dil öğrenilmez.

"çok fazla öğrenemedim sanki" evet öğrenemiyorsunuz, oturun kursa gidin ya da oturun kitaptan çalışın app nedir dil için.

bakın duolingo verilerine 1 milyondan fazla türk kullanıyor. türkiyede dilğrenme sistemi yanlış değil aslında eğitim içinde, elbette daha iyi olabilir ama asıl sorun öğrencilerde istek yok. yani istekli iseniz kitap okumadan, grameri, yazım kurallarını kursa gidip özel ders almadan kapatamazsınız. dili öğrencidiğinizi sanırsınız, dil öğrenmecilik oynarsınız ancak. ama öğrenemezsiniz.

gider bir italyan ispanyolca öğrenebilir belki ama adamlarda dilleri arasında fark yok ki doğru dürüst. o veri ile türkçeden almanca öğrenmeye kalkarsanız hata yaparsınız.

daha yazardım da sıkıldım artık aynı şeyleri tekrar etmekten.
  • kurnaz  (06.02.17 16:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.