[]

samsung 50uk7000 nasıldır

evladiyelik bir tv almamız lazım. evde halihazırda 37 ekran tüplü bir sunny var yıldan yıla açtığımız. en son 15 temmuz gecesi açmıştık mesela.

tvde izlediğimiz hiç bir program yok kısaca, normalde herşeyi bilgisayardan izliyoruz. şöyle internetten rahatça ve keyifle dizi film izleyeceğimiz bizi 10-15 yıl götürecek bir tv alalım dedik.

lg 49uf8507 almayı düşünüyorduk aslında fakat hem 3d gereksiz gelmeye başladı hem de teknosa dahil pek çok yerde tükenmiş. tesadüfen bu samsunga denk geldik bi yerde. kampanya yapmışlar, 2600 tlye düşmüş fiyatı ki teknosada indirimli 3700 tl. 10 tane varmış ellerinde 3 güne kalmaz biter dediler.

neysem özetle bu tv nasıldır, görüntü kalitesi, sesi, hızı şusu busu. ve bu fiyata (2600 tl) alınır mı? satıcısı çok övdü, teknosa en çok tercih edilen samsunglardan biri diyor. 4k var, falan. ama hiiiiiç de böyle şeylerden anlamıyoruz. mesela lglerde işletim sistemi webos'muş, samsunglarda tizen imiş. aradaki fark ne, artısı eksisi nedir?

www.teknosa.com

 
55ku7000 aldım memnunum mis gibi televizyon o fiyata bulduysan kaçırma. Daha önce panasonic neoplazma kullanmıştım tabi ki her led tv gibi gerçek renkler konusunda kusursuz değil ama smart özellikleri iyi grüntü kalitesi de tatmin edici.


  • jamalbsf  (06.02.17 11:11:54) 
internetten izleyeyim derken televizyondaki tarayıcıyı açayım oradan izlerim dersen sıkıntılı olabiliyor o. ya internetten indirip tvye atacaksın ya da bilgisayarı tvye bağlayacaksın.


  • sutlu nescafe  (06.02.17 11:40:37) 
yani evet mi hayır mı?

alalım mı yoksa başka ne tavsiye edersiniz? Onu alacağına şunu al diyeceğiniz bi ürün model marka var mı?

50 ekran üstüne çıkmak pek mümkün değil, hem koyacak yerin ölçüleri yetersiz hem de tv-koltuk mesafesi 4 metre kadar.
  • halanne  (06.02.17 11:55:28) 
Al abicim daha ne kadar övelim :D


  • jamalbsf  (06.02.17 12:18:49) 
ee çok ısrar ettiniz alalım madem :)


  • halanne  (06.02.17 12:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.