[]

harun tekin vikipedi

Bu adam Türkiye'nin en en iyi ve popüler gruplarından birinin solisti. tr.wikipedia.org(müzisyen) şu linki incelediğimizde birkaç satırı geçmeyen bir açıklama görüyoruz. Ülkecek en iyi "insanının değerini bilememe sahip çıkmama" ünvanımızı burada da göstermişiz. Vikipedide yazarlığım var ama yardımcı olabilecek, hayatını iyi bilen arkadaşlar için mor ve ötesi solisti için şuraya adam gibi bi otobiyografi koyalım.




 
Niyetiniz gerçekten iyi fakat Türkçe Vikipedi, diğer dillere göre ciddi anlamda eksik çoğu konuda. Örneğin İngilizce yerine basitleştirilmiş İngilizce (Simple English) sayfalar bile, daha basit bir seviyede olmasına rağmen Türkçe sayfalardan daha dolu oluyor.

Eğer yazarlığınız varsa, belirli konularda bilgili olan yazarların da katkılarıyla Mor ve Ötesi/Harun Tekin ile başlayıp genel bir güncellemeye başlayabilirsiniz. Bir sayfa dahi olsa katkıda bulunarak bir adım atabiliriz.

Edit: Yani sorunuza bir cevap değil fakat konuyu biraz daha genişletmek anlamında yazdım, mazur görün lütfen.
  • tel tokasini duzelten samuray  (06.02.17 00:49:25 ~ 00:50:17) 
Çok teşekkür ederim iyi niyetli cevabınızdan ötürü. Dediğiniz gibi yapabilirim. Öyle aman aman bir yazar değilim hatta daha yeniyim ama belki bu ilerlemek içinde iyi bir fırsat olur. Tam olarak nereden nasıl başlayacağım konusunda(bilgili yazarlar kim ve onlarla nasıl iletişime geçeceğim gibi) özelden bilgi verirseniz sevinirim.


  • douglas  (06.02.17 01:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.