[]

terkettiğiniz sevgilinize aylar sonra

neden mesaj atarsınız? atanınız var mı? amaç ne?




 
Ben yıllar sonra mesaj attım. Hal hatır sorma amaçlı.


  • cahs  (05.02.17 03:18:53) 
boşluk, boşluk, boşluk. aklı başında herhangi bir şahıs, "aylar sonra" eski sevgilisine mesaj atmaz. habire peşinde dolaşsa dersin ki unutamamış, hala seviyor vs. ama aylar sonra mesaj atmışsa canı ilgi istiyordur, yalnız kalmıştır falan. bel bağlamayın böyle şeylere.


  • der meister  (05.02.17 03:21:13) 
Atmam. Atmadım.


  • mevsimler  (05.02.17 08:42:28) 
hicbir eski sevgilime -terk ettigim, terk edildigim- mesaj atmadim. hasbelkader asamamis insanlar mesaj atar kanaatindeyim.

geriye donup bakmaya hacet yok, hayat devamli bir hareket, ilerleme hali.
  • federer  (05.02.17 09:05:18) 
terk ettiğime mesaj atmam. çok saçma olurdu bu.


  • cekilmis gayfe  (05.02.17 12:58:57) 
Boşluk


  • ikcı  (05.02.17 17:03:11) 
booty call


  • KaraSakall  (05.02.17 19:34:25) 
özledim de ondan attım. yani denk geldi onun uzmanlık alanı olan birşey sormam gerekti. böyle olması daha iyi oldu falan hep. çoğu zaman booty call tipi oluyor. boşluktan dolayı böyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum hiç.


  • Bowie  (05.02.17 19:55:39) 
zor zamanlar geçiriyordum, ayrılmak zorunda kaldım. aradan zaman geçince yaşadıklarımızı özledim, kızın beni hakkaten sevdiğini farkettim. tekrar aradım, biraz kızdı ve reddetti. sonrası zaten yapacak şey yok


  • rojhat  (05.02.17 20:25:26) 
terk etmişsindir ama zamanla değişeceğini veya soğuyacağını umduğun bir şeyler vardır. onları sorgulamak için atılır.


  • roket adam  (06.02.17 02:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.