[]

Çok bunaldım !

Çok bunaldım sizler de durum ne? Daraldınız mı?




 
Yööooo. Sadece Pazartesi günü ilk defa okula gideceğim. İlk haftayı pas geçtim. Bekliyorum öyle. Okula gidince de tatili beklerim.


  • dissendium  (05.02.17 02:09:23) 
çok değil ama biraz daraldım gibi.


  • der meister  (05.02.17 02:10:46) 
Daraldım,sıkıldım. Ama şimdi kendime kahveli süt yapıp müzik açtım. İyi geldi


  • helena  (05.02.17 02:13:02) 
Işten kovuldum, en yakın arkadaşım kalp hastası, bugün araba kullanırken kalbi sıkıştı, diğer yakın arkadaşımın sevgilisinin göğsünde kist olduğu ortaya çıktı. Hepsi bugün oldu. Oglen 12de işten kovuldum. Aksam 9da kist haberini aldık. 10da kalp rahatsızlığı yaşandı.


  • rahip janick  (05.02.17 02:18:52) 
eh.


  • Apocalypse  (05.02.17 03:31:19) 
nighta mı gitsek. hiç siyahi bi kadınla yatmadım. içimde kaldı.


  • zirrealist  (05.02.17 03:52:03) 
bok gibi hissediyorum sanırım. yarışmaya hazırlanıyorum ve 6sı teslim tarihi henüz her şey bitmiş değil.
her ne kadar ailemi sevsem de 23 yaşında olduğum için bazı şeylere tahammül etmek beni inanılmaz zorluyor koşarak ayrı eve çıkmak istiyorum ama haziranda mezun olduğumda da iş stresi ve gelecek kaygısı her bir hücremi sikecek, mecburen onlar şehir değiştirirken ben de onlarla gidebilirim. yani bitecek gibi durmuyor işkencem.
erkek arkadaşım yüksek lisansı yurt dışında yapmayı düşünüyor ama benim bırak okulu ödemeyi yaşamak için bile param yok.
ayrıca sevgili okulum her güne bir adet dersimi yayarak tam 5 günümü doldurmuş.
12 yıllık arkadaşlarımla önceden kaka boyutuna kadar konuşurken şimdi nbr ii sn'den öteye gitmiyoruz.
bok bence.
  • dedi ayca  (05.02.17 04:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.