[]

karşı cinse asılamamak-takılamamak vb

Bir arkadaşım ekolü hatta ekosesi:

Bu arkadaşım ki kendisi E dir, karşı cinse takılamıyormuş-ilişki basamaklarını ilerleyemiyormuş, şöyle ki- ihtimalleri düşünüp mutlaka asılan binlerce kişi olmuştur benim şansım ne olabilir ki diye dusunuyormuş. İleri gittiğinde -internette ya da gerçek hayatta bir duvar oluştugundan bahsetti- ilişkiyi dogru yönde ilerletemiyormuş. Bende dedim ki mert, bak mert , bu hepimizin sorunu aslında. Çok fazla iletişim icindeyiz, ama boş iletişim içindeyiz. Artık kimse göründüğü kadar temiz yürekli değil. pisleştik. pisleştirdiler bizi.. dedim.

Kendisi ağır mühendistir, sanırım ihtimal olasılık hesaplarından dolayı oldukça kötümser bakıyor bu kız-kadın olaylarına. Aslında ben dahi bu kötümserliği paylaşıyorum. Internette bişiler yapayım desem binlerce like duvar olmus topu taca cıkarıyor. Gercek hayatta zaten mert ağır muhendis oldugundan ekoseli gömleği fazla ilgi görmüyor...

Mert ile ben ne yapalım hacılar? hacıkadınlar?



not: spor yap diyenlere saygı cercevesi icinde antitezimi korum.

 
bu hissi biliyorum. ama sebeplerini biraz düşündüğümde farklı şeylere bağlamıştım kendimde. öncelikle evet türkiyede özellikle zaten ortalama bi adam için işler kesat. yeteri kadar pozisyona giremiyorsun ki kaleyi göresin golü atasın. bunu futbol betimlemesi sevdiğimden yaptım. golle seksi kastetmedim yani. bana kalırsa işlerin bu kadar kesat olduğu bi memlekette internet de bizi fena halde oyalıyor. hakaten böyle bir dertten muzdarip kişinin internette yapabileceği pek fazla şey yok. yani normal hayattan daha iyi fırsatlar çıkmıyor. hatta bence internet bizi yani ortalama erkekleri iyice mahvetti. ki kendim yıllarını internette applerde heba etmiş bir hıyarım. bu iş gene şuraya geliyor: bu duruma hiç kafa takmadan hayatın içinde birşeyleri ciddiye alıp uğraşmak. bu şeyler biraz sosyal ve karşı cinsle iç içe şeyler olduğunda gol pozisyonları gelmeye başlar. yıllarca kendim gibi hiç düzgün bir ilişkiye başlayamayan senin dediğin duvara takılan arkadaşım boşlamış olduğu okuluna asılmaya başladı. kızları siktir etti. karı düşürmek için gittiğimiz clublara gelmez oldu, sonra bi baktım ki aşık olmuş bölümden bi hatuna. tatlı da bi hatun. demek istediklerimin özü şu : kendine ait bir gerçekliğin yani gerçek bir hayatın ve özgürlüğün varsa bir değerin var. yoksa ancak kimsenin seni ölçemeyeceği ve olduğundan farklı görünebileceğin applerde clublarda vb şansını denersin ve üzülürsün.

edit: tşk soru için. kendime yazmışım resmen ben bunları. zira hala bir hıyarım ve dediklerimi uygulamıyorum. işte böyle bi adamı kim ne yapsın?
  • klar  (04.02.17 20:52:38 ~ 20:57:23) 
galeri2.uludagsozluk.com

Sizin durumunuz bu. Bu kadar efendi olmaya gerek yok. Doğal takılın. İçinizden nasıl geliyorsa. Mühendislik fakültesindeki erkeklerin büyük bir kısmı, karı-kız muhabbetlerinde umutsuz vakadır. Birçoğu da vakti gelince annesi babası tarafından evlendirilecek tiplerdir. Mühendislik fakültesindeyim oradan biliyorum. Bu durumu düzeltmek istiyorsa önce mühendisliği bıraksın.
  • dissendium  (04.02.17 22:24:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.