[]

kredi kartı sorusu

selamlar. mesela şöyle bir ekstre özet mesajı geliyor, x numaralı kart borcunuz x tl y usd, asgari odeme tutarı x/3 tl y usd.

şimdi burda usd cinsinden yapılan alışveriş toplam alışveriş borcunun içinde mi? yani benim hem tl borcunu hem de usd borcunu mu ödemem gerekiyor?

dikkatimi çeken başka bir nokta da tl'nin asgarisi %33'ü, ama usd'ninki aynı miktar olarak geçmiş.

kafamda deli sorular.

 
bankaya ve senin tercihlerine göre değişir ama belirttiğin durumda tl ve usd borçları ayrı ayrı. döviz harcamalarında asgari ödeme yok bildiğim kadarıyla, tamamını ödemen gerekiyor. yani toplam borcun x tl+y usd..


  • nrmnm  (04.02.17 19:26:01) 
usd harcaması limiti doldurur o x sayısından bağımsız olarak yansır. x'in asgarisi usd nin tamamı o son ödeme tarihine kadar ödenmeli.

şöyle de bir sorum vardı geçen eksiduyu.ru
  • senolll  (04.02.17 19:37:30) 
teşekkürler senol benim de vakıfbank zaten. bir dahaki ekstreye hepsi tl gelsin istesem oluyor mu peki vakıfbankta?


  • diyarbakir karpuzu  (04.02.17 19:43:20) 
internet şubesine girip bakamadım ancak yapıkredi'de bunun ayarladığındığı bir kısım var vakıfbank'ta da olabilir yoksa telefon bankacılığıyla halledebilirsiniz diye düşünüyorum.


  • senolll  (04.02.17 19:45:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.