[]

Yüzüklerin Efendisi içinden yeni bir senaryo çıkar mı film için?

Ben filmlerine hastası olan birisi olarak kitapları okumaya fırsat bulamadım. En son lord serisi kdar olmasa da Hobbit üçlemesi geldi, öncesi hikayeyi anlatması hoşumaa gitti.

Okuyanlar takip edenler söyleyebilir mi? başka kitap, konu, senaryo var mı? yeni bir film serisi gelir mi ki?

Benim aklıma gelen konular;

-yüzüğü kimler ne zaman, nasıl yaptı? yüzük gücünü nereden alıyor. ilk filmde ayaküstü bir muhabbetle geçiştirildi, belki o zamandan bir film çıkar.

-sonra bu Sauron amcanın öncesi, derdi falan anlatan bir hikaye olabilir.

-hobbitler ve cüceler için film yapıldı. belki elf'ler ve insanların ağırlıkta olduğu bir film yapılabilir.

-bir de hobbit'lerdeki ayıya falan dönüşen abinin ırkı hakkında bir film çıkar sanki. o da baya kısa geçildi.

-yine hobbit 2 deki ejderha hakkında bir film yapılabilir sanki. birisi tarafından yaratılmış ve 4-5 ejderhaymış sanırım.

 
  • ron dennis  (04.02.17 16:09:03) 
iyi bir senarist ile +10 sağlam film/seri çekilecek kadar hikaye var.


  • Apocalypse  (04.02.17 16:15:41) 
Sorularının cevabı Silmarillion kitabında ve onun filmi sanırım yapılacak.Ayı abiyi bilmiyom.


  • işteöylebirşey  (04.02.17 16:42:19 ~ 16:44:28) 
Lotr serisinin en gizemli karakteri Tom Bombadil, filmde bahsedilmediği gibi kitaplarda da çok yer verilmez kendisine ama mevcut hikayesinin üstüne ekleme yapılarak bu karakterin de filmi yapılabilir. Niye böyle müptezel olmuş olayı nedir bilmek lazım "Yüzük" bile işlemiyor buna çok acayip biri.


  • angelus  (04.02.17 16:48:57) 
simarillion'un filmi çıkmayacak. tolkien'in oğlu izin vermiyor.


  • dedimmidemedimmi  (06.02.17 10:46:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.