[]

Lavobo giderindeki sorun

Gunaydin arkadaslar,
Ben zemin katim, 5 katli bir apartman toplamda ve 5 aile. Ve sifon cekildiginda ya da su kullanildiginda banyoda yerde suyun gitmesi icin bulunan gider gurul gurul yapiyor. Ozellikle ust kat kopuklu seyler kullandiginda su geri geri gelmeye basliyor. Onun yikadigi kopuklu su benim giderden ve klozetten geri cikti mesela az once. Zaten onun sesine uyandim. Birgun tasip evi kaplayacak diye cok korkuyorum. Ne yapabilirim? Sorun ne olabilir? Onerileriniz nelerdir?

Daha once su tasar gibi oldugunda belediyeden vidanjor cagrilmisti ama kisa bir sure icinde tekrar ayni sey yasanmaya basladi.

 
yerdeki gider (sifondan) geri tepme noktasına yaklaşmış. acilen tadilat talep edin.


  • renegade  (04.02.17 11:34:46) 
taşıp evi basabilir, öncelikle yöneticiye bir haber verip iskiyi ara derim, kısa vadede basmaması için gelsinler açsınlar.

bu tip durumlarda tadilat yapmak zor, yani yapılamaz değil ama zor masraflı, fakat apartmanda oturan "insanlar" tuvaletlere peçete, kağıt, saç çer çöp atmazlarsa bu sorunlar yaşanmayacaktır.bizim apartmanın giderinden havlu çıktı ya havlu. yani kocaman yazılarla her yere tuvalete çöp atmayın yazarak başlayabilirsiniz. ama insan eğitmek zor.

birde eğer olurda evi basarsa, temizlik firmasına temizletin, dezenfekte etsinler, masrafınıda apartman ödesin.

kolay gelsin.
  • atalet momenti  (04.02.17 17:29:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.