[]

Usa'da araştırma görevlisi olma

Bu ulkede iyi kötü bi ünide yer alıp Öğrtm görevlisi olmak için ne gerekli? Ea bölümleri için hangi alan daha çok elimi kuvvetlendirir? Nedir kriterleri?




 
senin ilgi duyduğun deli gibi çalışacağın her alan : )
bence.
ister arkeoloji olsun ister başka bir şey.
iyi bir üniversite, iyi ortalama, iyi yabancı dil vs.
  • coderlovescoder  (04.02.17 01:24:21) 
@coder yeterli mi peki bunlar?


  • sack jparrow  (04.02.17 02:15:23) 
TOEFL 100 bekliyor iyi universiteler, kotuleri de 85 istiyor.
Bir de bir prof.la anlasip J-1 vizesi alip bir yil arastirma gorevlisi olabilirsin ancak ardindan iki yil Turkiye'de yasama kurali var. Muhendislik ya da tip gibi bolumse ve isinde iyiysen sansin var.

  • Traveller  (04.02.17 03:58:18) 
Abi yapma! Yarın fetö mevzusundan bizimkiyle ters düşerler, Trump "Almıyorum lan Türkleri de" atlar, olan sana olur...


  • deadwampir  (04.02.17 04:00:15) 
Phdnin olmasi, ya da master ve biraz is tecrubesi olmasi. Ingilizcenin oyle cok super olmasina gerek yok. Ben NIHte calistim, hintli aksanindan gecilmiyodu o siralar. Tabii ingilizce bileceksin.
En onemlisi, bence, motivasyonun cok yuksek olmali. Yani bi suru yere basvuracaksin umursamayacaklar bile. Ama hep basvuracaksin, hazirlikli olacaksin. Dalga dalga ise alimlar olur, onlardan birini yakalayacaksin.

  • beriberi  (04.02.17 11:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.