[]

bu bankaların pasif olarak dahil ettiği çekilişler

örneğin işcep'e girin bilmem ne çekilişine katılın olayı var işbank'ın. sürekli mesaj geliyor işte işcep'e girdin çekilişe katılma hakkı kazandın falan diye. merak ettiğim şu, diyelim ki çekilişi kazandık bize onlar mı ulaşıyor yoksa bizim mi takip edip onlara ulaşmamız gerekiyor?




 
Posta yoluyla tebligat yapilir. Eger geri dönmezsen yedeklere sıra gecer. Adresinin dogru olmasi lazim bankada. Iscepe ben de giriyorum her hafta, bana niye mesaj gelmedi ki? Bi islem mi yapmak lazim acaba?


  • basubadelmevt  (03.02.17 19:25:41) 
bankada kayıtlı olan adresine posta gönderiyor. önceden öğrenmek istersen de her kampanya için şu tarihte şu gazetede yayınlanacaktır diye notlar oluyor kampanya detaylarının yazdığı sayfada. örnek mesela: www.isbank.com.tr katılım koşulları kısmında anlatmış.


  • 10032007  (03.02.17 19:25:55) 
kazandıysan eyvallah ama kazanamadıysan sana bir çekiliş ile ilgili bilgi vereyim.

''​Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alınan, 06.12.2016 tarih ve 40453693-255.01.02/3102-9250 sayılı izinle Akbank T.A.Ş. tarafından düzenlenen piyangoya toplam 24.310.326 iştirakçi katılmıştır. ''

24 milyondan bahsediyoruz. her katılımcı için her gün girmek bir çekiliş hakkı veriyordu.
  • blue eyes white dragon  (03.02.17 19:31:29) 
Açıklanacağı tarihte kampanyavadisi.com a girip bakıyorsunuz. Hemen öğrenmiş oluyorsunuz.


  • excespeace  (03.02.17 19:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.