[]

Pırlanta Kolye

Selamlar..
Çalıştığım firmada yılbaşı çekilişi yapıldı ve Atasay'dan üstünde pırlanta bulunan bir kolye uçlu, 18 ayar bir kolye kazandım..
Atasay'ı aradım fiyat öğrenebilmek için(birine verecek durumda değilim nakite ihtiyaçtan dolayı)ancak bana "firma tarafından hediye edildiği ve reklam kapsamında verildiğinden" fiyat bilgisi vermediler.
Pırlanta garanti belgesi, bandrolü, kutusu vs. herşey yerli yerinde.
Şimdi ben bunun fiyatını nasıl öğrenebilirim? İnternet sitesinde fiyat yok, modeli de bulamıyorum hiçbir yerde.. Google hak getire..

Maksat fiyat öğreneyim ki, elden çıkartacağım yerde değerinin çok altında kaybetmeyeyim..
Birinci resimde pırlanta garanti belgesi ve kolyenin özellikleri mevcut, ikincisinde ise kolyeyi görebilirsiniz..

 
bi magazasina gidip konussaniz, durumu anlatsaniz, satmaniz gerektgini soyleseniz filan yardimci olabilirler bence. hediye diye tembihlemislerdir onlari, telefonda soyleyemezler ama gidip yuz yuze konusursaniz..


  • cisterna  (28.12.09 21:16:44) 
O benimde aklıma geldi.. Ama ne bileyim, elde pırlantayla gidip bunu satmak istiyorum deyince de pek hoş kaçmaz diye düşündüm..
Sağda solda tanıdık kuyumcular var onlarada danışacağım ama bakalım.. Kim kimi kazıklar bilmiyorum ki bu zamanda..

  • quaker  (28.12.09 21:20:49) 
Satın almaya kalksan kaba bi' hesapla 300 usd civarı diye sallıyorum - mantıklı bi sallama merak etme -
100 civarına bozdurursan iyi diyeyim.

  • charlesbukowskiineksi  (28.12.09 22:23:17) 
kuyumcu herzaman kazıklayan taraf olur eğer kazıklamak isterse :) üzerindeki pırlanta para etmez sadece altın olarak teraziye atar hesabını yapar hepsii bu. tahminen 3-4 gr. bişidir. 4 gr. olsa 140 tl gibi bi rakam eder. 3 gr olsa 110 filan olur.


  • pposeidon1  (28.12.09 22:46:41) 
bu altin / pirlanta isinde bir kural var. bozdururken 3 kati dusuk bozduruyorsun. 3x lik mal gidiyor x e. cok nakit sikintin yoksa bozdurma , takmam diyorsan hediye et deger verdigin birine.


  • kakoy  (29.12.09 07:48:44) 
pırlanta kuyumcuda bozdurarak para etmez maalesef.

piyasada araştırma yaparak ürünün kaça satıldığını bulun sıfır olarak. daha sonra bu fiyatın az/çok altından Gittigidiyor'da açık arttırma ile satışa çıkarın. aynen burada koydugunuz sertifikaların resmini de koyarsınız satışa. ben pırlanta yüzüğümü bu şekilde satmıştım gg'den.

yalnız kargoyla yollarken içindekinin anlaşılmayacak şekilde paketlemeniz ve tercihen sigortalı kargolamanız gerekiyor. zira bazen değerli şeyler kargo poşetlerinden çalınabiliyor.
  • qwertyuo  (29.12.09 13:07:49) 
@qwertyuo: bana ulaşabilir misin acaba msn den?
bi kaç soru sormak istiyorum..

demongibi .et. hotmail . com
  • quaker  (29.12.09 13:18:42 ~ 13:18:55) 
bu arada genel bir soru daha sorayım.. ben gittigidiyor'dan bu şekilde atasay sertifikalı kutulu vs. bir ürünü satarsam sorun yaşar mıyım?
sonuçta bana hediye edilen birşey.. bir terslik çıkar mı?

  • quaker  (29.12.09 13:27:36) 
bana satabilirsin? istanbul da oturuyorum. kuyumcunun verdiğinin azıcık fazlasını veririm, tabii istersen.


  • vurursa gol olur  (29.12.09 19:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.