[]

Vergi Yapılandırma Borç Ertelemesi

Arkadaşım yapılandırdığı KYK borcunun bu ayki taksidinin Mayıs'a kaydırıldığını söyleyince benim Mart sonu gözüken üçüncü taksitimin de Temmuz sonuna ötelendiğini gördüm.

Ben o vakte kadar beklemeyip iki ayda bir yine ödemeye devam edebiliyor muyum? O tarih sadece en son ödeyeceğim tarihten ibaret değil mi arkadaşlar?


 
ocak'tan itibaren ödeyeceğiniz taksitlerin son ödeme tarihleri 4 ay ötelendi. 2. taksit 31 mayıs, 3. taksit 31 temmuz son gün. evet erken ödemek isterseniz elbette ödeyebilirsiniz, ki 3. taksidi sorduğunuza göre zaten 2. taksidi erken ödemişsiniz bile.


  • kibritsuyu  (03.02.17 15:43:47) 
@kibritsuyu İkinci taksidin son ödemesi 31 Ocak olduğu için normal tarihinde ödedim aslında. Bu öteleme muhabbeti ben ödedikten sonra çıktı sanırım.

Bir de şöyle bir şey gözüme çarptı buna ne demeli?
prntscr.com
  • chicha  (03.02.17 15:55:29) 
erteleme ile ilgili kanun 27 ocak'ta çıktı. tebliği de 29 ocak'ta yayınlandı. yani 31 ocak tarihinde çoktan uzamıştı bile.


  • kibritsuyu  (03.02.17 21:21:13) 
@kibritsuyu Ben Ocak'ın ilk haftası ödedim yalnız, son gününe bırakmıyorum hiç :)


  • chicha  (03.02.17 23:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.