[]

hangi bebek telsizini alsam?

selam duyurunun ebeveynleri. bebeğin çoğu ihtiyacını hallettik çok şükür fakat büyük eve çıkınca salonla yatak odaları arasındaki mesafe uzun olup arada da çok fazla duvar olunca çekim kalitesi iyi olan bir digital telsiz alalım dedik. büyük ev dediğim de 100m2 aslında öyle çok kocaman değil ama 60m2 evden sonra bize dev gibi geliyor sadece :)

marka olarak avent ile weewell arasında kaldım ama weewell için memnuniyet daha yüksek gibi geldi. buradaki eski duyurulara da baktığımda hep weewell alın denmiş o yüzden onun modellerini incelemeye başladım. şu an için 2 model arasında kaldım.

www.tekzen.com.tr

www.tekzen.com.tr

aralarında 30 lira bir fiyat farkı var biri normal telsiz diğeri hareket sensörlü falanmış. aslında hareket sensörü olduğu için değil direkt üzerine takılan şarj üniteli olduğu için kullanımı daha kolaymış gibi geldi bana. 450li olan modelde bi taraf adaptör bir taraf pilli gibi okudum ben. 600lü modelde şarjlıymış. özellik olarak zaten birbirlerine denk sayılırlar ama emin de olamadım.

siz olsanız hangisini seçersiniz? ya da bu modellerden birini evinde kullanıp da fikir verebilecekleriniz varsa o da güzel olur. tüm cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

 
Bence telefona bir app yükleyerek halledebilirsiniz bir çok uygulama var buna yönelik.


  • gozu acik sevisen yahudi  (03.02.17 11:49:09) 
ben motorola kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. gece görüşü, görüntü kalitesi , çekim gücü her şeyi çok iyi.


  • sta  (03.02.17 12:30:34) 
yarın bebek büyüyecek. sessiz şekilde uyanıp kendi başına oturacak, yana kaykılacak, kayacak.. etrafında engelleyici bir şeyler yoksa düşme riski olacak... tecrübeden yazıyorum.

özet: sese güvenmeyin, görüntü her zaman iyidir. 100 TL daha ekleyin üstüne.

urun.n11.com
  • 507  (03.02.17 13:49:02) 
weewell kullandık, memnun kaldık. paraztsiz temiz ses duyuluyor. müzik çalma özelliği falan da vardı.

bence görüntüye gerek yok. adamı paranoyak ediyor öyle şeyler. düşme tehlikesi yoksa sadece sıkıntısı olduğunda ağlamasını mızmızlanmasını duysanız yeter.

bir de kullanmadığınız eski bir akıllı telefonunuz ve evinizde wifi varsa bebek telsizine hiç gerek yok. kullanmadığınız telefona uygulama indirip bebeğin yanında bırakıyorsunuz (gsm şebekesini kullanmıyor, wifi kullanıyor. bebek telsizinden daha zararlı bir elektromanyetik alan değil), kendi telefonunuza da indiriyorsunuz, bebek ses çıkardığında telefonunuz biip diye ötüp odanın sesini veriyor size.
  • kibritsuyu  (03.02.17 15:56:16) 
o bebek herhangi bir ses cikardiginda duymama ihtimaliniz yok. biz ihtiyac duymadik, siz de duymayabilirsiniz. bana kalirsa dogsun lazim olursa alin.


  • babilbaligi  (03.02.17 18:11:41) 
Yeni anne paikolojisiyle bebeginizi yaninizdan ayirmayacak, o uyusa bile resmen nobet tutacaksiniz. Telsiz gereksiz bi masraf. Degmez.


  • evrenos gazi  (02.04.17 19:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.