[]

Bitki caylari saglikli mi sallama olanlar ?

Sb. Ve aşağıda
Yoksa kendi kendimize mi oyle hissediyoruz :))



 
Bence farkı yok. Satış psikolojisi diye sallayayım


  • EXXE01  (03.02.17 00:10:20) 
Dışındaki kağıttan dolayı pek sağlıklı olmadıklarını okumustum ama cok zaman oluyor, nerde okudum hatırlamıyorum. O yuzden kendim demlemeyip sallama cay içtiğimde aksini hissediyorum.


  • antikitleruhlu  (03.02.17 00:12:15) 
Poşet çaylar aktarda satılan açık çaylardan daha sağlıklı.


  • angelus  (03.02.17 00:26:39) 
Damak tadiniza uygun hale getirilmis oluyorlar genelde.

Orjinallerine ulasmak cok zor degil.ben yazin belediyenin agaclarindan bir cuval falan ihlamur toplayip kuruttum.nane gibi kolay olanlari kendim ekiyprum.detay isteyen isler icinse oturup ders calismak gerekiyor ama topraga ulastigin ilk yerde yiyebilecegin ve icebilecegin turlu ot mevcut.ofiste ay bi yasemin icelim rahatlayalim genelde yalan.

Istanbuldaysan super kaynak var,buyrun burdan

ztbb.org
  • duptıs  (03.02.17 00:56:30) 
zamanında türkiyedeki çay firmalarına aroma satan bir firma tanıyordum. hepsi yapay aroma ve boya onların. tabi içinde 1-2gr kuşburnu vardır mesela ama o yoğun tat ve kokuyu veren kısım doğal bitki değil. renk de boyadan geliyor.


  • orpheus  (03.02.17 01:18:13) 
İçinde ne idüğü belirsiz çer çöp var diye inanıyorum


  • dahayeniymis  (03.02.17 01:21:47) 
Twinings, Lord Nelson gibi ithal markaların sağlıksız veya yapay olduğunu sanmıyorum. Doğadan'ın da büyülü bohça serisi kaliteli.


  • BuddyGuy  (03.02.17 01:31:16) 
orpheus'u dinle.

onların içi aroma ve boyadan oluşuyor. kesin bilgi. markadan bağımsız. yönetmelik de izin veriyor. en ucuzu da öyle oluyor zaten.

doğallık açısından iphone'dan farkı yok öyle söyliyim.
  • harzem  (03.02.17 01:38:09 ~ 01:38:56) 
Aroma ve boya. Kendi topladığımız kuşburnu ve ıhlamur ile hiçbir alakaları yok.

Dışlarındaki kağıt değil de plastik ise kaynar suya sokmak pek mantıklı bir hareket değil zaten. Zamanında şöyle bir şey okumuştum. articles.mercola.com
Bilinen markaların kağıt ve dikişli olanlarını tercih edin.
  • Lim5  (03.02.17 13:47:08) 
Doğadan büyülü bohça içiyorum. Poşeti şeffaf, görüyorsun içinde ne olduğunu ve parçacıkları büyük olduğu için bitçi çayına daha bir benziyor. Ama misal yeşil çayının tadı bana biraz tatlı geliyor, aroma var mı bilemiyorum, içeriğinde yazmıyor.


  • peggy  (03.02.17 13:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.