[]

amerikan passat'ı ile avrupa passat'ı neden farklı?

sb.

amerika
blogmedia.dealerfire.com

avrupa
s3.caradvice.com.au

çeşitli boyut ölçülerini vs. anlarım ama aradaki bu tasarımsal uçurumun sebebi tam olarak ne?

keza tırları da var.

 
valla bana sabaha kadar göstersen aradaki farkı göremem ben. neleri farklı ki?


  • hypervaskulerdondurucu  (02.02.17 22:33:53) 
birkaç tane daha fotoğraf koyayım o zaman;

amerikan, 2016
media.caranddriver.com
3.bp.blogspot.com
autoguide.com.vsassets.com

avrupa 2016
file.kbb.com
s.car.info

abd'deki passat sanki avrupa'daki jetta'nın makyajlanmış hali gibi.
  • tosiba  (02.02.17 22:38:01 ~ 22:39:07) 
far kesimleri falan bariz değişik evet. zevklerle alakalı bir durum olabilir. sonuçta almanya'daki kola ile türkiye'deki kolanın da tadı aynı olmuyor.

araba farklı bir durum belki ama yine de bununla ilgili bir durum bence
  • burya  (02.02.17 23:20:26) 
öff valla 3 dakika falan baktım, farların köşesi dışında fark göremedim. öyle uçurum falan varsa bilemiyorum ama abd ve avrupanın zevklerine göre farklı yapmış olabilir. ayrıca jetta'nın makyajlanmış hali nasıl oluyo ki ya jetta diyince kafamda hiçbi şey canlanmıyo. araba markası ya da modeli diyince aklında direkt imaj canlanan insanlara imreniyorum bana logosuz bmw mercedes falan gösterseniz tanımam


  • nundu  (02.02.17 23:23:20) 
Zevkler ve begenilerle alakali. Amerikadaki passati bu fotograflari acana kadar hic gormemistim ama tam bekledigim hatlara sahip. Ufaktan camaroya benzetmisler. Daha kasli. Amerikanlar oyle seviyor demek ki.


  • sckxyss  (02.02.17 23:25:18) 
amerikan zevkine sahip olmadığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki: abd^deki passat oldukça boktanmış :)


  • burya  (02.02.17 23:52:04) 
Panpa işte biraz muscle car tipi vermişler. Kapılar da yüksek. İyice Chevy olmuş. Hatta şu yerli araba yaptık deyip devşirdikleri arabaya benzettim. Amerikalı böyle seviyorsa demek.


  • hic sikilmadan seks yaparim  (02.02.17 23:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.