[]

Salaş giyim ve dahası

Selam!

Böyle salaş, bol, ama aynı zamanda şirin kıyafetler oluyor ya hani (genelde uzakdoğudaki genç kızlar giyiniyor), mesela bol bf kot pantolon üstüne yine salaş kazak vs. hah işte bu tarzdan giysileri bulabileceğim bir site var mı önerebileceğiniz? Her yer skinny jeans ve dar bluzlar kaynıyor, bollaşmak istiyorum yardım lütfen :)

Ya aslında istediğim tarzı da tam ifade edemiyorum, buna salaş denir mi onu da tam bilemiyorum, belki bu tarzın spesifik bir ismi vardır. Hani böyle rahat olsun sıkmasın ama şık olsun da.

Tişikkir ederim şimdiden yanıtlayan elleriniz dert görmesin.

 
Evet buna benzer tarz, ben daha çok sadece bu tarza özgü satış siteleri var mı onu arıyorum. Lakin butik ve pazar için kısıtlı zamanım oluyor, aliexpress'i ben de çok beğeniyorum işte aliexpress'teki gibi ürünlerin tek bir sitede buluştuğu TR sitesi arıyorum. Yine de yanıt için çok teşekkürler.


  • cossecant  (02.02.17 15:48:34) 
türkiye'de üretilmiyor bu tür şeyler. türkiye'de satanlar da zaten aliexpress gibi sitelerden alıp burada satıyorlar. dolayısıyla yine aliexpress'ten getirtip burada satanlardan bulabilirsiniz. pati butik var misal. internetten alınabiliyor.


  • dedimmidemedimmi  (02.02.17 16:25:42 ~ 16:26:08) 
Mori style deniyor. O tarz satan yok ama bazen benzer ve güzel parçalar buluyorum. Genelde salaş otantik giyinirim. Otantik giysiler satan butiklerde oluyor. Bazen eşim sürpriz yapıp aliexpressten birşeyler alıyor bana.


  • curukturpkokusu  (02.02.17 17:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.