[]

Şengen vizesi

Merhaba,

Şengen vizesine başvuruldu diyelim cuma günü uçak vardı. Vize de cumadan başlayarak 3 aylığına çıkmış. Cuma mı çıkmıştır daha erken çıkmış olup cumadan itibaren midir? Ya da çıktığı gün ekstra olarak yazıyor mu sayfada?

Teşekkürler

 
vizenin geçerli olduğu tarih aralığı yazar pasaportuna bastıkları vize etiketinde.
muhtemelen istenen tarih aralığını verirler ve tabii ki o tarih aralığından önce çıkmıştır vize.

  • interview with the vampire  (02.02.17 14:52:04 ~ 14:53:24) 
Vizenin basildigi tarih mi?
Schengen hatirlamiyorum ama ingiltere vizesinde baslama tarihi vizenin basildigi tarih oluyor. Onu biliyorum.

  • kuehles blondes  (02.02.17 15:12:23) 
Ben aldığımda örneğin 1 ocakta karar verilmiş giriş tarihi 2 ocak görünüyordu. 1 gün sonrası giriş yapılabilirmiş sanırım.


  • England  (02.02.17 15:24:44) 
Vize başvurusuna o uçağın biletini eklemişsindir zaten. Bu sebeple o seyahete uygun vize verilmiştir.


  • cliquot  (02.02.17 15:31:26) 
geçen sene mayıs sonu için italya'ya vize başvurusu yaptım. 7 mayıs'ta vizemi aldım. uçuşum 26 mayıs olmasına rağmen, vizeyi 8 mayıs'tan başlatmıştı. (3 aylık verdi) yani asla olmaz falan demeyelim.

Aralıkta Almanya'dan aldım. uçuş tarihimi dikkate alıp o günden itibaren başlattı.

Sonuç olarak benim vardığım kanı, bu iş ülkeden ülkeye değişebiliyor.
  • amuzende  (02.02.17 18:40:11) 
vizenin çıktığı gün yazmıyor baktım da şimdi. orada yazan tarih senin çıkabileceğin tarih. 15/02 yazıyorsa atıyorum, 15 şubatta o ülkeye girebilirsin demek. hem napacaksın vizenin karara bağlandığı günü yahu!


  • ahmet oturum cerezi  (02.02.17 22:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.