[]

Sgk aynı iş yerinde giriş çıkış gösterilmesi

Arkadaşlar kafamı çok kurcalayan bir konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.

3,5 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum. Geçen gün 30 kasımda işten çıktığım ve 1 aralıkta yeniden giriş yaptığımı farkettim sgk dökümümde. İşyerimden bu konu ile ilgili herhangi bir bilgilendirme imza vs almadım.
Aynı zamanda işyeri ismim örneğin .. reklam prodüksiyon iken ..rek. Prd. Olarak kısaltılmış. İşyeri numaram değişmiş ve kadıköy sgkya bağlı iken şişli sgkya geçirilmiş.
Patronum ve kardeşi ortaktı. Aynı dönemde patronum kardeşini ortaklıktan çıkardı ve şirketi yalnız kendi üstüne yaptı diye biliyorum.
Öğrenmek istediğim şu. Öncelikle bu durum benim tazminat olayımı etkileyebilir mi? Yani yarın işten çıksam işverenim aralık ayında işe başlamışım gibi hesap yapabilir mi? Bir de sigortalı gün sayım ya da sosyal sigortam bu durumdan nasıl etkilenecektir? Bir sıkıntı olur mu?

Yardımlarınızı bekliyorum.

 
sigorta gün sayını etkilemez, ancak normal şartlar altında izinlerin, ve doğal olarak tazminatların yeni işe giriş gününe göre hesaplanabilir. burada önemli olan patronunun niyeti. ha karşılığında sen de şikayetçi olabilirsin ama zannetmiyorum ne patronunun böyle bir riske gireceğini. bu tarz durumlar büyük kozlar verir çünkü çalışanın eline.

aklında soru işareti kalmaması için inceden patrona sorabilirsin de tabii. ya böyle böyle bi durum gördüm hayırdır diye.
  • ahmet oturum cerezi  (02.02.17 01:41:15) 
Benim çalıştığım bir kaç kurum bunu yapıyordu. Giriş çıkış yapıyordu. Sanırım farklı düşüncelerden dolayı oluyor. Bazı kazanımları lehlerine çevirmek için.


  • iddaaci  (02.02.17 01:44:07) 
Yalniz isten cikarirlarsa tazminati cok dusmeyecek mi? Once 3 yildir calisiyor olacakti ve tazminati olacakti, simdi ancak 6 aylik calisan ayni yerde.


  • Traveller  (02.02.17 02:03:16) 
aynı işveren olduğu için tazminat kaybı olmaz


  • kanaray  (02.02.17 02:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.