[]

Türkiyedeki iş ilanları durumu

Yaklaşık 3 aydır kariyer , secret cv , yenibiriş üzerinden iş ilanı başvurusu yapıyorum. Daha önceleri görüşme için aranırdım başvuru yapmadığım halde , şu an başvuru yaptığım firmalar dönüş bile yapmıyor. 3 ayda iş görüşmesine bile gidemedim. Türkiyedeki işsizlik sorunu olduğunu düşünüyorum. Fakat herkese mi böyle bu durum ?

İş arayanlar ve başvuru yapanlar ne yaşadıkları konusunda bilgilerini aktarırlarsa sevinirim.


 
Sıkıcı vasat bir işim var. 2 senedir iş arıyorum, görüşmelere gidiyorum ama dediğin doğru belkide son 6 aydır adam gibi bir dönüş yok bende de.


  • kismisolungac  (02.02.17 00:36:30) 
ozgecmisi acıp okumuyorlar bile ben umudumu kestim is bulma konusunda


  • abcd  (02.02.17 00:48:02 ~ 00:51:04) 
Geçen sene 3. ayda başvuru yaptığım bir firma geri döndü geçen hafta, sen düşün gerisini ama başvuru yaptıktan 3 ay sonra dönüş aldığım firma sayısı da 5-7 civarındaydı.


  • gozu acik sevisen yahudi  (02.02.17 00:50:31) 
Bu yaz mezun oldum ve ağustostan beri en boktan işler için bile o sitelerden CV'ler yollayıp duruyorum ama dönenler olmadı. Arayanlar ya berbat, saçma sapan işler için dönmüşlerdi (ki bunlar başvurmaduğım firmalardandı) ya da absürt seçenekler sunuyorlardı işe girebilmem için. Hala da işsizim.


  • m e b  (02.02.17 01:43:45) 
birçok firma sanki reklam vermek için ilan açıyor. ben firmaların site üzerinden başvuruları dikkate almadıklarını anlayalı biraz oldu. artık ilanını gördüğüm firmaya direk mail atıyorum. daha sonrada kontrol için aradığımda ''şuan alım yok ama mailinizi aldık'' diyorlar.


  • seytan saplagi  (02.02.17 03:00:50) 
Bazı ilanlara zaten torpilden girecek insan belli olabiliyor ama prosedür yerini bulsun diye ilan açılabiliyor ya da biraz daha ilerisi için ilan açılıyor o zamana kadar yeterince uygun aday başvurusu olur daha iyi seçeriz deniliyor vs


  • jazzabel  (02.02.17 03:41:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.