[]

kindle ın bu kadar pahalı olmasının sebebi

doların artması mı?

650 tl diyor ya türkiye'de satan siteler. yokmudur bunu daha makul bi fiyata almanın yolu?


 
Evet, doların artması. Geçen sene bu zamanlar 450 tl civarı idi en son çıkan paperwhite modeli.


  • devilred  (02.02.17 00:20:04) 
çok pişmanım şu an almadığıma


  • Sskywalkeremre  (02.02.17 00:21:05) 
acayip artmış fiyatı gerçekten. yaklaşık 8-9 ay önce 350 lira civarına almıştım paperwhite'ı. inanılmaz bir artış bu. türk lirasının nasıl bir değer kaybına uğradığını net şekilde görmemizi sağlıyor.


  • sfteses  (02.02.17 00:25:19) 
Geçen sene yılbaşı öncesi indirimiyle kılıfı da dahil olmak üzere 418 tlye almıştım ben. Facebookta kindle türkiye diye bir grup var, orada yol gösteriyorlar daha ucuza nasıl alınacağı konusunda.


  • devilred  (02.02.17 00:25:29) 
selam, evet dolardan dolayı. daha birkaç ay önce 450lerdeydi paperwhite, şimdi 550lerde.
ben amazon.de'de indirime denk geldim aralık ayında, 80 euro'ya aldım, o günkü kurla 300 tl'ye denk geliyordu.
türkiye'ye gönderim yapmadıkları için almanya'daki arkadaşıma aldırdım, geldiğinde getirdi.yani amazon'u takip edebilirsin.

2. alternatif aliexpress'te teşhir ürünü olan kindle'lar satılıyordu diyecektim ki 30dolar üzerine gümrük vergisi uygulandığını hatırladım şu an. onun nasıl halledildiğini bilmiyorum açıkçası.
  • sedat peker in yegeni  (02.02.17 01:03:24) 
Turkiyede her seyin pahali oldugu gercegini aklinizda Tutarsaniz her urun icin ayri isyan etmeye gerek duymazsiniz. Gelismis bir bati ulkesinde yasiyorum, alim gucu arasinda INANILMAZ fark var. Ben o kindlei burada bi gun calisarak aliyorum. Turkiyede 2 hafta. Birakalim norvecte su 3 euro ayaklarini. Su 3 euro adamin aylik maasi 250 euro degil.


  • baldur2  (02.02.17 08:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.