[]

çevrenizde hayır oyu verecek akp seçmeni var mı cidden?

sözlükte falan zaman zaman görüyorum, çevrelerindeki bazı akp seçmenlerinin hayır oyu kullanacaklarını beyan ettiklerini söyleyen kişiler var.

şahsen şu ana kadar hayır oyu vereceğini söyleyen bir akp seçmeni görmedim. bu yazıların bir çoğunun hayır oyu kullanacak olan kişileri motive etmek için yazıldığını düşüneceğim neredeyse.

çevrenizde gerçekten var mı böyle örnekler?

 
akpli olup "acaba" diyen var. hayır der mi bilmiyorum. umarım tahmin edilenden fazladır bu oran. sonuçta tek adam rejimine; kontrolsüz, sorgusuz bir bilinmeze gidecek ülke.


  • runfor  (01.02.17 23:56:02) 
Benim çevremde yok hiç. Tanıdığım Akp seçmenleri hep Tayyip ne dese "evet" diyecek cinsten insanlar maalesef.


  • ms brownstone  (01.02.17 23:58:56) 
az da olsa var. ama gercek anlamda akp seçmeni diyemem. çünkü onlar icin bir cok sey parayla orantili. mesela maaslarina yeterli zam gelmedi ise hayir demeye daha yatkınlar.


  • 1adam  (02.02.17 00:04:49) 
var, hem de çok.


  • pinkpeony  (02.02.17 00:19:26) 
tayyip'in 15 tane anayasa mahkemesi üyesinin 12'sini doğrudan, 3 tanesini de dolaylı yoldan kendisinin atayacak olması karşısında bir tanesi homurdanıyordu geçenlerde. "o zaman herkes, kendini yargılayacak mahkeme reisini kendi atasın, kimse cinayetten, hırsızlıktan yatmaz!" diyordu. ama ben bu adamın bile sandıkta "evet!" oyu verebileceğini düşünüyorum.


  • sfteses  (02.02.17 00:28:57) 
EDOK'da sivil mühendis Akp'li bir abim var, hayır oyu verecek kendisi. Parlementer sistemin gitmesini çok yersiz buluyor.


  • gozu acik sevisen yahudi  (02.02.17 00:51:44) 
Var temzemgil..neden hayır dedim, " ee her halt oldu bsşkanlık nedir yahu emekli ol torunlarınla oyna" diyor.


  • pis isler muduru  (02.02.17 00:57:50) 
akepeli olup da hayir diyecek olana rastlamadim. tayip boyle diyorsa en hayirlisi budur inancindalar hepsi.


  • stavro  (02.02.17 01:49:52 ~ 01:50:43) 
yok

çünkü "fikri hür, vicdanı hür" bir yurttaş olmayı çok yıllar önce bıraktılar.

biat kültürü egemen kılındı.
  • for the record  (02.02.17 09:29:05 ~ 09:31:20) 
azda olsa var.

şu küskün mhp'liler de hayır oyu verse ortalık karışsa keşke
  • sarlatan  (02.02.17 09:34:55) 
akp kurulduğundan beri her seçimde akp'ye oy verip referandumda hayır demeyi düşünen çok sayıda insan tanıyorum.


  • babilbaligi  (02.02.17 10:36:09) 
Akp seçmeninin hayır demesi zor anladığım kadarıyla. biraz ihanet gibi geliyor hayır demek, tabii mutlaka çıkacaktır. bu durumu istemeyen seçmen sandığa gitmemeyi tercih edecektir gibi geliyor. genel olarak kızgınlarda gördüğüm de bu.


  • windowsguvenlikduvari  (02.02.17 10:59:42) 
2009 yerel secimleriydi yanlis hatirlamiyorsam. Akp secmeni nedenini hatirlamiyorum ama akpye ders vermek istemisti. O secim, akpnin oylarinin dustugu ilk secimdi.
Yargi sende ordu sende hukumet sende cumhurbaskanligi sende medya sende guc sende. Sende olmayan neyi ve niye istiyorsun ki diye dusunebilir diye umuyorim bir kisim secmen. Vs vs de ben cok yoruldum ve sıkıldım bu ulke ve insani uzerine dusunmekten.

  • runfor  (02.02.17 20:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.