[]

adobe pdf'e dönüştürme

iyi akşamlar,

adobe dönüştürücü indirmiştim, deneme süresinin üzerinden 5 gün falan geçmesine rağmen bugün bir word belgesini sorunsuz pdfe dönüştürdüm hatta günlerdir bu işlemi üst üste yapıyorum. ne hikmetse az önce, aklına yeni gelmiş gibi, deneme sürümünüz bitti-satın alın diyor. anlayamadım.

şu anda o belgeyi dönüştürmem şart ve sırf bugünki gerekliliği için satın almak istemiyorum. word halini de gönderebilirim, ölüm kalım meselesi değil ama master başvurusu olduğu için, yarısı pdf yarısı word dosyası olarak eklemek zorunda kalıcam. ne yapabilirim?

 
smallpdf.com burayı kullan. iki belge arasında 1 saat bekletiyor ben zenmate kullanarak aşmıştım. en kolay ve çabuk yolu burası word'u pdf'e kolayca çevirebilirsin


  • dedi ayca  (01.02.17 21:50:58) 
word'ü başka programa ihtiyaç duymadan pdf olarak kaydedebilirsiniz.
dosya-farklı kaydet-pdf

  • ganbatte  (01.02.17 22:12:07 ~ 22:13:24) 
ganbatte ben de öyle yapıyordum zaten. yani deneme süresi geçmesine rağmen bunu yapabildiğime göre, belki de o yeni sürümle alakasız biçimde kaydediyordum zaten. ama bu işlemi tekrar yapmak istediğimde yapamadım. şimdi ayca'nın önerdiği şeyi kullanıyorum :( cevaplar için teşekkürler.


  • mrsmoon  (01.02.17 22:52:45) 
Word'ü PDF yapmak için bir şey kurmana gerek yok. Kullandığın Ofis sürümüne göre PDF olarak kaydet veya Paylaş>PD kaydet şeklinde pdf'e çevirebilirsin.

Bir şekilde bu seçenekler çalışmıyorsa yazdır sayfasında yazıcı olarak 'Microsoft print to PDF' seçerek de PDF oluyor.
  • zombi  (02.02.17 14:57:45 ~ 14:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.