[]

Hayatınızdaki en ciddi hatalar

Örneğin, birkaç yılınızı boşu boşuna harcayıp bir de yok yere yüksek meblağlarda borçlanmak gibi, hayatınızdaki en ciddi hatalar ve sonrasında nasıl toparlandığınızı merak ediyorum...

Dilerim, güç versin hepimize.


 
öss tercihim. mezuniyet sonrasında bölümden nefret edip başka yanlış bi sektör seçtim ve onla ilgili eğitim aldım. o sektörde de artık iş çıkmayınca yeniden bok bölümümle ilgili iş bakıp bulamıyorum :')


  • pide  (01.02.17 18:08:59) 
Simdilik benim de universite tercihim.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (01.02.17 19:35:13) 
öss..


  • anonymice  (01.02.17 19:36:53) 
aşırı ve biraz da bilinçsiz spor. ek olarak yanlış hareket neticesinde bel fıtığı.
belki başka da vardır ama kendime söyleyebildiğim biricik ciddi hatam vücudumun kıymetini bilememek.

  • puc  (01.02.17 19:39:51) 
Arkadaşım sandığım sozune guvendiğim serefsizin ev eşyalarını hayatımın mallığını yaparak evime aldım. Üstüne yer açılsın diye kendi koltuğumu atmıştım. Evden çıkarsam eşyalara ihtiyacımın olmayacağımı düşünerek:)eşyalarını alınca hukuken ona borçlu olmuşum, aramızda sozlude olsa bir anlaşma yapılmışmış. Evden çıkacağım zaman haber verdiğim halde eşyalarını almadı. Fazla kira odedim. Üstüne bir ay nasıl bu eşyalardan kurtulacağım diye başımı ağrıttım. Hayatımın en büyük hatası oldu. Buradan bir arkadaş yardımcı oldu çok sağolsun, kurtuldum.


  • geçerkenugradım  (01.02.17 20:08:46) 
üniversiteye başladığım sene saçmalamış ve neticesinde 4 sene kaybetmiştim/kaybettim.

23 yaşında hala üniversiteye yeni başlıyor olmak evet büyük bir hata ve kayıp ama çok da pişman olduğumu söyleyemem açıkçası. istediğim bölümü seçtim çünkü sonunda. artık liselilikten mi, cesaretsizlikten mi bilmiyorum, 4 sene boyunca dolaştım durdum, istediğim şeyi seçemedim bir türlü. çekindim. şimdi sülalem raad.

çok pişman değilim çünkü eğer bölümümü 18 yaşında seçseydim, belki yine ergenlikten kaynaklı gerzeklik yüzünden okulu bırakırdım. şimdi bir çıkış yolum var. o bölümü 18 yaşında bıraksaydım, 22'me geldiğimde ikinci bir alternatifim olmazdı. o açıdan, geç olsun güç olmasın diyorum.

toparlandım diyemem açıkçası, tek yaptığım "olm nabıyon sen amk" deyip istediğim şeyi yapmaya karar vermek oldu. yumurta göde dayanınca hareketlendim işte, klasik. okulu bitirince de bi bok olamıcam nasılsa, o açıdan pek kaygım yok, mal geldim mal gidicem.
  • der meister  (01.02.17 20:14:38) 
Çişin rengi beyaz olana dek sıvı tüketmek lazımmış, yoksa taş yırta tırta çıkıyor.


  • kargn  (01.02.17 21:37:01) 
Oss tercihi
Okulun gereksiz uzamasi
Evlilik
  • nax  (01.02.17 21:51:22) 
Üniversiteye geç (4 sene kadar) başlamak,

Üniversite'de erasmus yapmamak (gerçi aynı şartlarda yine olsa aynı olurdu),

Daha çok var da, daha yakınlarda olup aklıma ilk gelenler bunlar oldu. Özellikle de birincisi doğrudan zamanla ilgili olduğu için ne kadar uğraşırsam uğraşayım, telafi edemedim, edebileceğimi - çok sıradışı iyi bir şeyler olmadıkça - de pek sanmıyorum artık.
  • skooma  (01.02.17 22:44:09 ~ 22:44:32) 
Zamanında puanım yetmesine rağmen GS Lisesini yazmadığım için gidememiştim.O zamanlar Anadolu liseleri tercihleri sınavlardan önceydi ve sadece 3 tercih hakkımız vardı.Ne kadar saçma sistemmiş.


  • turkuaz  (03.02.17 00:31:01) 
eve bilgisayar almak, ilk akıllı telefon.


  • odiyus  (03.02.17 00:32:59) 
Üniversite hazırlık döneminde iki tane yakın arkadaşımı sallayıp çocukluk arkadaşım olan, okulda ve dershanede aynı sınıfta olduğum bir kızla takılmaya başlamıştım. Bu kızla bütün gün beraber takılıyorduk. Karı koca gibiydik resmen. Kız bir de aptal sarışın olunca ders çalışmak yerine boş boş muhabbet edip gülmek daha zevkli geliyordu. Eğer dershanedeki arkadaşlarımı sallamayıp onlarla beraber ders çalışmaya devam etseydim belki de sınavda daha başarılı olurdum. Bu benim için çok ciddi bir hata sayılmaz ama önemli bir dönemde yaptığım stratejik bir hataydı.


  • dissendium  (03.02.17 00:42:41) 
Üniversiteden düşük ortalama ile mezun olup yurtdışına gidememek.


  • mavimikirmizimi  (04.02.17 00:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.