[]

kadınlara soru: spor ayakkabı giydiğinizde nasıl çanta takıyorsunuz?

mor skecherslarım var bi tane de beyaz spor ayakkabı almayı düşünüyorum baharda günlük giymelik. ben bunlarla nasıl çanta takacağımı bilemiyorum.zaten çantadan pek anlamam.bana görselli önerilerle gelir misiniz zevk sahibi duyuru kızları?




 
üstüne ne giyeceğine göre değişir gerçi ama yazın spor ayakkabı+dar paça pantolon+tisort ile dolanan biri olarak herşeyle kullanılabilecek şeyler önermeye çalışayım.

www.decathlon.com.tr
şunlardan bikaç tane edinebilirsin.

çok spor olmasın dersen küçük deri sırt çantaları da olabilir
www.bershka.com

kol çantası olsun dersen ben sade tercih ediyorum.
www.trendyol.com

çapraz için ise
www.trendyol.com
www.trendyol.com

kolaylık olsun diye trendyoldan butiklere baktım hemen. aynı modelleri her yerde belki daha uygun fiyata bulabilirsin.

modeli bulunca renge dikkat etmedim ama siyah ve taba zaten klasik mutlaka olmalı bu iki renk dolabında.

@pastörizesüt, mor skechers dediğin nasıl? www.sportsoul.com şöyle bişeyse bunlar bana göre günlük kullanım için değil zaten, herhangi bi çanta uymaz. hele sondaki gibi bi çanta hiç uymaz.
  • elorelia  (01.02.17 17:59:48 ~ 19:16:15) 
Teşekkür ederim elo, mesela mor ayakkabıyla siyah ya da taba deri çanta uymuyor gibi geliyor bana decathlondaki çantalar da çok spor. Son linkteki çantanın benzeri krem rengi bir çantam var onla giyiyorum yine de garip oluyor gibi geliyor :D


  • pastörizesüt  (01.02.17 19:06:31) 
Adidastan alıyorum bu el çantaları ya da yan çantalardan ayakkabıma uyan bir renk. Hem aşırı spor olmuyorlar hem de çok rahatlar.


  • bir nick var benden iceri  (01.02.17 19:24:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.