[]

erkeklere soru: ilişkide kadının kilosu ne kadar önemli?

www.eksiduyuru.com

şu soruda kadınlara ilişkilerde erkeğin boy meselesini sormuştum. cevaplayanların yarısından fazlası boy önemli dedi.

şimdi sorum erkeklere, ilişkide kadının boy/kilo oranı kadar önemli? kilolu olması hiç bir kadını reddetme sebebiniz oldu mu? internetten tanıştığınız birine boyunu/kilosunu sorar mısınız?

_______
bu arada bir tespit yapmak istiyorum, kilolu bir kadına kilosunu soralım kısa bir erkeğe de boyunu soralım. kadına sormak insanlar arasında daha ayıp karşılanıyor sanki. bunun sebebi ne olabilir? erkek boyunu değiştiremez, elinde değil ancak kadın kilosunu isterse değiştirme imkanına sahip. neden üzerinde bir insiyatifi olmadığı halde erkeğe sormak daha az ayıp?

ayıp tam doğru kelime olmayablir, hoş karşılanmıyor da diyebiliriz.

 
çok.


  • tughan  (01.02.17 17:00:12) 
Yani sağlıksız öyle götü başı yaymış istemem tabi, öyle spor manyağı kadınları da sevmiyorum. Fit olsun biraz balık etli de olabilir.


  • gozu acik sevisen yahudi  (01.02.17 17:03:46) 
cinsel çekim açısından tabi ki önemli. cinsel çekimin sıfır olduğu bir ilişki, olsa olsa arkadaşlık ilişkisi olur. internetten tanıştığım birine kilosunu sormam, görsel ipuçlarından çıkarım yaparım.


  • zgrydn  (01.02.17 17:06:21) 
Ben kisa bir erkek olsam da kilolu biriyle birlikte olmam cunku kisalik genetikken kilolu olmak degil.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.02.17 17:08:06) 
kilosu boyunun küsüratından 10-13 arası eksik ise sıkıntı olmaz bence. biraz spesifik bir cevap oldu ama kabul edin :d
örneğin 1.73 boy 63 kilo
yahut 1.80 boy 70 kilo gibi...
  • fyodor fyodorovic  (01.02.17 17:08:27) 
önemli. ben ince kadınlardan hoşlanıyorum. kendim de öyleyim.

belki birlikte spor filan da yaparız, atacağım fark ezici değil, sadece "bariz" olsun.
  • filteria  (01.02.17 17:11:22 ~ 17:12:30) 
Aşırı uçlarda olmadığı sürece kilolu kadın iyidir.
büdüt: Kilolu değilim

  • razvan rat  (01.02.17 17:12:35) 
Diğer kriterler uygunsa belirli bir orana kadar tamam derim. Uzun zamandır spor ile uğraştığımdan dolayı kendisine kilo verdiririm.


  • karacigerim vur kadehlere  (01.02.17 17:12:44) 
hafif tombik severim ama kilolu sevmiyorum tabi. çok kilolu kadın seven arkadaşlarım var, 1 gram yağ bile sevmeyen arkadaşlarım var.


  • jangbogo  (01.02.17 17:16:32) 
173 boy 63 kiloya sıkıntı olmaz demişler. Boyunun 10 kilo fazlası kabul deseniz neyse de 10 kilo eksiği zaten onun ideal kilosu oluyor.

173-70 kilo şöyle insanlar:
www.mybodygallery.com
www.mybodygallery.com
  • Lim5  (01.02.17 17:19:38) 
Çok fazla kiloluysa cinsel yönden yeterince etkilenemediğim için benim için her şey demek olmasa da önemli.


  • skooma  (01.02.17 17:25:49) 
Oldukça önemli. Yüz güzelliğinden bile daha önemli benim için. Herhangi bir aşağılama niyetinde değilim, bazı insanlar kiloludur işte, bu onların karakterini değiştirmez, ama şişman kızları çekici bulamıyorum ve cinsel olarak çekici bulmadığım biriyle birliktelik yaşamam çok zor.

İnternetten tanıştığım kızlara boyunu/kilosunu sormam ama instagram isterim, sosyal medyada net fotoğrafları yoksa birkaç fotoğraf yollamasını isterim, dolaylı yoldan öğrenmeye çalışırım. Yüz fotoğrafını görüp biraz konuştuktan sonra, kilolu olduğunu öğrenip reddetmişliğim var. Yine aynı şekilde çok çok kısa olduğu için soğumuşluğum da var (ki ben de kısa bir adam sayılırım).

Tespitin doğru. İlişkiler konusunda kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığı için böyle bir algı var.

- İlk buluşmada hesabı erkek öder.
- Erkek zaman zaman çiçek/hediye alır.
- Bir kadını tavlaması gereken kişi erkektir. Kadın, erkek için ekstra uğraşmaz.
...

Bunlar ilişkiler konusundaki neredeyse evrensel kurallar, toplumlar bunları benimsemiş bi kere. İlişki başlangıcına kadar bu kurallara büyük ölçüde uymayı ister istemez kabul ediyoruz. Zaten ilişki başladıktan sonra böyle bir dengesizlik olmuyor pek.
  • long live rock n roll  (01.02.17 17:35:29) 
ideal ölçülerde olmayan kadından hoşlanmam mümkün değil, çekici gelmez. idealden kastım gözüme hoş görünmesi, yoksa kan testi isteyip bmi kontrol ettirecek değilim ama atıyorum kadın 1.70'se kilosu 75 olmasın yani. bakma bu "şüşkoyum mutluyum"cu hastalara. her insan fiziksel olarak daha düzgün, seksi, güçlü, efendime söyliyim potansiyelli olanı ister. bu tek kriter midir? değildir. amma önemlidir.

ha ilişkimizin üçüncü yılındayızdır, 10 kilo alır. onu çok önemsemem. halihazırda sevdiğim ve aşık olduğum kadın kilo aldı diye çok sorun çıkarmam. gelgelelim, bunu alışkanlık haline getirip camış gibi yiyen, hareket etmeyen, sağlıksız ve istikrarlı bir şekilde kilo alan bir yağ tulumuna dönüşürse "hanım sen nabıyon amk" derim. sağlık sorunu olmadığı sürece sürekli olarak kilolu olan bir insanla ilişki yaşamak istemem. tembel, iradesiz, sağlıksız biri olduğunu düşünürüm çünkü. hayatımı paylaştığım insanın böyle biri olmasını/böyle birine dönüşmesini istemem.

not olarak ekliyim ki tam olarak bu nefret ettiğimi söylediğim özelliklere sahip şüşkonun biriyim. böyle olduğum için kendimi kahrediyor değilim ama gerizekalı gibi "KÜLO ÖNEMLİ DEYİL!11!! BİZ DE SEVİLEBİLMELİYİZ!11!" demiyorum. merdiven çıkarken tıkanan adam mı olur amk, bizi sevseler ne olur?

o yüzden kadının kilosu önemlidir. erkeğin kilosu da önemlidir. binaenaleyh, kilo önemlidir. lokmanızı sayın, kemikleriniz görünsün, hayatını kilosu üzerine kurmuş bir manyak olun demiyorum ama sağlıklı olun şerefsizler. 15 dakika yürüyünce gece ekstra 4 saat dinlenmeye ihtiyaç duymayın mesela. en başta kendim için söylüyorum bunu. akıllı olun. heh.
  • der meister  (01.02.17 17:37:33) 
çok.


  • ercumentcozer  (01.02.17 17:46:21) 
ben sorun etmiyorum kiloyu. balık eti filan zaten sıkıntı değil, belli bir kilodan sonra sıkıntı olur belki, oda karşımdaki kişinin enerjisine göre değişir.

lim5 in verdiği linkten baktığım kadarıyla 170 boy 90-100 kg civarından sonra zaten kişinin kendi yaşam kalitesinede etkileyecek seviyede olduğu için olumsuz bakabilirim.
aşırı zayıfsa da sıkıntı olabilir kemikleri belli olacak seviyede

kendim zayıfım
  • bnmzz  (01.02.17 17:58:11) 
Burada kimse önemli değil dememiş.
Hayatımın son 7-8 senesini obez geçirdim, tüm erkek arkadaşlarım benden zayıf kaslı falan tiplerdi.
Yani o kadar önemli olsa benimle kimse çıkmazdı.
O yüzden kimse kimseyi yemesin sjfjjdksk.
  • bir nick var benden iceri  (01.02.17 19:26:56) 
@bir nick var benden iceri,

37 tane sevgilin olmadıysa eğer, söylediğin şey anlamsız. 100 adamdan 10 tanesinin kiloya önem vermemesi, kilonun önemsiz olduğu anlamına gelmez. kaldı ki özellikle kilolu sevenler var. sevgili bulmuş olman obezliğin kendi başına iğrenç ve aşırı sağlıksız bir şey olduğu gerçeğini de değiştirmiyor ayrıca. "sevgilim olsun da gerisi önemli değil" diyorsan orası senin bileceğin iş tabii, ona bir şey diyemem.
  • der meister  (01.02.17 20:07:37) 
Çok önemli, hatta en önemli kriter.


  • noluyo yaa  (01.02.17 20:10:09) 
Erkekte boyun karşılığı kadında kilo değildir yalnız. Hakkaniyetli bir kıyaslama için kadında da boy sorulmalı bu soruda.


  • devilred  (01.02.17 20:20:47) 
ben kilolu veya iri bir kadinla beraber olamiyorum.hic bir sekilde bana cekici gelmiyor ve birlikte olmak aklimin ucundan dahi gecmiyor.tende cok onemli.uzun boylu kizlarda cok hosuma gitmez.kisa boylu ve zayif olmasi favorimdir.sanirim benim inceden ayi olmamla alakali bir husus bu.Reddetme bir kac kez yasandi ama daha cok hic o boyuta gelmeme tercihim oldu.internet uzerinde kimseye bu tarz bir soru sormam cunku birisiyle karsilikli gorusup ,konusmadan,tanismadan boyle bir sey dusunmuyorum.konustugum kisinin ne oldugu beni cok ilglendirmiyor.ortak guzel akici bir durum varsa zaten biraraya gelir gorusursun.ekstra boyle bir sey sormak bence hos degil.


  • duptıs  (01.02.17 20:40:41) 
Kadının leş olup olmaması çok daha önemli. Fazla kilo verilir ama insan leşse leş kalıyor. Bu durumu yakın zamanda duyuruda herkes gördü sanıyorum.


  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (01.02.17 20:46:39) 
ben zayıfım, 176 / 57

zayıf kızlar bana kilolu ya da normal kiloda olanlara göre daha çekici geliyor. kendime öyle bir şey oluşturmuşum, herhalde ben de zayıf olduğum içindir. boy konusunda bir kıstasım yok, 1.55 de olur 1.75 de.

ben zayıf olduğumdan çoğu kız da beni beğenmiyor, ona bir şey diyemem tabi.

internette tanıştığım birine kilosunu sormam, çıkarım yaparım. tanışınca göreceğim zaten.
  • hayirsiz  (01.02.17 20:47:07 ~ 20:51:16) 
boy ve kilo oranı önemli. ama asıl önemlisi sağlık durumu. ne kadar fazla yağ o kadar fazla sağlık sorununu ortaya çıkartır. insan kendini sevecek, yediğine içtiğine dikkat edecek, spor yapacak sonra zaten mutlu mesut olur kilo da verir özgüveni de yerinde olur. yani yağ kötüdür kötü.


  • hemsta  (01.02.17 23:44:50) 
benim için de çok önemli, zayıf olmadığı sürece çekici bulamıyorum.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (01.02.17 23:50:23) 
çok


  • freetakilir  (02.02.17 18:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.