[]

reklam ajansi

Kardesim internetten bir kac ajansa basvurmus fotograf falan gondermis az once bi tane ajans aradi reklam cekimi icin 170 adaydan sizi sectik, son 9 kisi kaldiniz iclerinizden 5 kisiyi sececegiz falan dediler. kayit ucreti de 200 tl istiyorlar. Bu isleri bilen arkadaslara soruyorum, guvenilir midir bu tarz yerler? 4 bin liraya yakin da ucret odeyeceklerini soylediler. Nelere dikkat etmek gerekir? Bilgisi olan arkadaslar fikirlerini soylerse memnun olurum




 
muhtemelen o170 adaya da aynı şey söylenmiştir.

o yüzden dikkatli olmakta fayda var bence.
  • for the record  (01.02.17 17:01:40) 
Bunların çoğu hikaye. 4000 bin tlden kesin diyince 2 saat laf yapıyorlar.
100 kişiden 200 tl alsak diye hesaplıyorlar. Herkese kendini özel hissettirir para kapma peşinde. Proje beklerken de sürekli şöyle oldu böyle oldu ertelendi yeni proje gelecek diye oyalıyorlar.

  • cahs  (01.02.17 17:18:57) 
4 bin liradan düşsün 200 lirayı.


  • zirrealist  (01.02.17 17:32:23) 
Şu üç kagitcilara paranızı kaptırmayın gözünüzü seveyim.


  • sfteses  (01.02.17 17:45:53) 
cast ajansına kayıt parası vermek de yeni çıktı. yoktu böyle bir şey. sakın vermeyin, tokatçılık yapıyorlar. gerçek bir cast ajansı kayıt parası gibi antin kuntin işlerle uğraşmaz. illa istiyorsa da üstte yazıldığı gibi kaşe fiyatından düşsün o parayı.


  • sir gawain  (01.02.17 18:03:04 ~ 18:03:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.