[]

Uğurlamaya gitsem mi?

Merhaba ahali.
Şimdi kız sevdiğimi vs biliyor, konuşuyoruz, sonu ne olur bilmiyorum ama bir şey yapayım diyorum, başka bir yere gidecek 2-3 gün sonra otobüsle. Şimdi ailesi otogara gelmezse sıkıntı yok, sürpriz yaparım ama gelirse eğer, sanki ben de başka bir şey için oradaymışım gibi orada bulunup kızı görünce "aa sen de mi buradaydın ben de şuraya gidecektim de ya da birini uğurladım da, sen nereye desem ailesi olur ya sorarsa işte liseden tanıyorum(bu kısmı gerçek) vs desem güzel olur mu? Olmaz mı? :(



 
Olur tabi ya neden olmasın


  • lcha  (01.02.17 12:31:37) 
git


  • çakıstes  (01.02.17 12:36:08) 
kız rahatsız olacaksa olmaz, yani ailesiyle karşılaşman kız açısından uygun olacak mı?


  • nucleon  (01.02.17 12:37:45) 
Git. Ailesi olsa ne olur? Normal arkadaşısın sonuçta. Ha ben dayanamam ağlarım dersen gitme abest olur


  • atalet momenti  (01.02.17 12:42:56) 
Yok yok ağlamam:)
İşte şüpheye sokan da insanlara belli olmaz, hiçbir şey açığa çıkmayacak olmasına rağmen kız ne biliyim kızadabilir içinden ya da belirtedebilir, belki de hoşuna gider. O yüzden karar veremedim gitti. :)

  • patos64  (01.02.17 12:55:14) 
ne aileler var ya manyak mısın? kızı zor durumda bırakırsın.


  • elorelia  (01.02.17 12:55:16) 
Ailesi sana mı soracak "KIZIMIZI NERDEN TANIYOSUN DELİKANLII!!" sfgjkş
Kıza sorarlar, o da söyler yani sıkıntılı bi durum yok bence.
Git ama "ben de şuraya gidiyorum" deme, şehirdışına gitcek haberim bile yok diye düşünür kız.
Arkadaşı uğurladım, şimdi eve dönüyorum diyebilirsin. İşler ilerleyince de o gün oraya nasıl niye gittiğini açıklarsın uzuuunn zaman sonra :))
  • megalomaniac  (01.02.17 12:55:23) 
Yok şunu söylemeyi unuttum, ailesi varsa da kız o an sürpriz yaptığımı bilecek, sadece ailesi olduğu için ailesi anlamamasına yönelik bir yalan sadece, kız her türlü sürpriz olduğunu bilecek.


  • patos64  (01.02.17 13:03:26) 
ailesini biraz taniyorsan nasil insanlar oldugunu git cunku evet ne aileler var


  • tiredpanda  (01.02.17 13:03:52) 
Arkadas.ugurladigini soylersin. Az ayrinti=basarili yalan.


  • thewizardofearthsea  (01.02.17 13:45:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.