[]

istanbul dil kursu (bambaşka soru)

merhaba. ben yeni dilleri öğrenmeyi seven biriyim. yani böyle kariyer vs. amacıyla değil öyle seviyorum sadece eheh. şimdi bu esas ilgi gören dillerin kültür merkezlerinin, konsolosluklarının filan kursu oluyor ama çok pahalı. mesela ben uzunca bi süre yunanca öğrendim konsolosluğun bağlı olduğu bi yerin verdiği kursla, ücretsizdi. sonra ona devam edemedim saatler değiştiği için. mesela bi rumence mi öğrensem dedim, 200 liraydı kuru, onu da kültür merkezi veriyor. macar kültürün vardı ama beklemediğim kadar pahalıydı, 700-800 lira filandı sanırım. sırpça, hırvatça filan da baktım yok. böyle şeyler işte.

soru: böyle dil merkezlerinin ya da konsoloslukların, kültür merkezlerinin vs. uygun fiyatlı kursları var mı acaba bildiğiniz. balkan severim, oralar daha çok tercih sebebim. rusça, fince filan da olabilir. ne biliyim. böyle bildiğiniz bişey varsa yazarsanız sevinirim. hiç olmadı önümüzdeki dönem rumence'ye yeltenicem sanırım :)


 
Taksim'de Geoaktif Yunanca kursu


  • razvan rat  (31.01.17 23:14:37) 
yunanca'yı dediğim gibi uzun süre öğrendim onu düşünmüyorum gitsem de yine daha önce gittiğim yeri denerim. buradaki kurs başlangıç seviye görünüyor zaten ama sırpça, boşnakça filan olabilir belki. bakacağım.

gerçi baktım şimdi de pahalıymış. bahsettiğim rumence hala daha mantıklı gibi benim için.
  • tepedeki psychedelic adam  (31.01.17 23:19:24 ~ 23:20:43) 
Mobildeyim de msj atamadim, yunanca icin nereye gittiniz? Ben ogrenmek istiyorum da.


  • mor oje  (31.01.17 23:29:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.