[]

En iyi yer silme aparatı

Sizce hangisi? Klasik viledalardan nefret ettim artık iyice; temizlemekten çok tozu ordan oraya suruyormus gibi geliyor, iki haftada bir başlik değiştiriyorum sırf bu yüzden. Buhar makinesi iyi hoş, severek kullanıyorum ama bazen sırf mutfağı silecek oluyorum, üşeniyorum onu açmaya. Çeşit çeşit aparatlar var ama hangisi iyidir, bilemedim. Temizliğe gelen abla, 'viledalarin donerek kuruyanlari fena değil'dedi ama kendisı elle silmenin en iyi silme yontemi olduğunu savunuyor hala.

Kısacası kullandığınız, memnun kaldığınız bir aparat var mıdır? Teşekkür ederim simdiden herkese.


 
urun.n11.com

aynı markayı kullanmasan bile bu tip başlığı olanlar çok kullanışlı ve iyi siliyor. ne gerek var bu kadar pahalı şeylere diye düşünüyordum ama zoraki almış bulunmamla iyi ki almışım demem pek uzun sürmedi.

benim kullandığımın markası parex. döner başlıklı olması önemli.
  • burty  (31.01.17 16:39:20 ~ 16:40:13) 
O donen moplardan ben aldim ama surekli pislendikce yeni mop ucundan almak gerekiyor. Camasir makinesine atinca olastige oturan kismi deforme oluyor ve pat diye dusuyor. Iyi siliyorlar ama bu yuzden pes etmistim.

Simdi yeni bir sey kesfettim parex'in dikdortgen mikrofiber paspasi var ve yukarida yer silme sivisi koymak icin hazne var. Fisfis seklinde puskurtup sonra yeri siliyorsun o bayagi guzel. Mikrofiber kismi cukarip makinede yikayabiliyorsun. Yedegini de alabiliyorsun.

www.instagram.com

Kurulamak icin de parex'in ya da scotch brite in mikrofiber moplari ideal. Suna benziyor

www.instagram.com

Ama en iyi yine donen mop temizliyor.
  • neferkitty  (31.01.17 16:40:17 ~ 16:48:31) 
hiçbi şey elle silme gibi olamaz tabi ama bu devirde işkence + diz çökerek iş yapmak dizler için onulmaz hasarlara yol açıyor malesef.

fırıldak gibi dönerekten sıkan vileda iyi bence de. hem iyi sıkıyor, hem de kovanın dibindeki mile taktırdığında yine fırıldak gibi çevirerek yıkama yapıyor.
  • manuel mandalina  (31.01.17 16:46:32) 
real'den aldigim sapli bir mop var. sunger cirtcirtla tutunuyor sapa. baslik da doner bir baslik. sungerini kolayca sokup yikayabiliyorsun.


  • jimicik  (31.01.17 16:50:58) 
Neferkitty, senin önerdiğin buhar makinesi mantığı ile çalışıyor ama çok daha pratik görünüyor :)

Dönen başlıkları kullananlar hep memnun sanirim, bakayım hepsine tek tek :)
  • fraise  (31.01.17 17:07:43) 
iki kova ile çalış, bir tanesinde temizlik malzemesini suyla karıştır, diğeri sade su olsun. Odayı sildin, su dolu kovada iyice kirini akıt, sonra diğer kovaya daldır, sık ve yeni yere geç, su dolu kovayı birkaç kez değiştir. en güzel temizlik böyle oluyor bence.


  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (31.01.17 17:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.