[]

sevgiliye "seni seviyorum" demek

ya da dememek.

bir ilişkide hiç "seni seviyorum" lafının geçmemiş olması arada sevgi olmadığı anlamına mı gelir? evetse neden ilişki sürdürülür? hayırsa neden denmez? mantık ilişkisi midir bu?

not: ilişkide hal ve hareketlerde başka sorun yok, geleceğe yönelik planlar vs yapılıyor karşılıklı.

 
Sözle ifade edip davranışlarla ispatlamak gerekir. Güvenli olan budur bana göre. Birinden biri eksik olursa zayıf temellere inşa edilmiş olur o bina.


  • yaren  (31.01.17 15:45:30) 
Sevgi olmadığı anlamına gelmeyebilir ama karşı taraf biraz cool takılmaya çalışıyordur belki. Yeni moda: "ben kimseye seni seviyorum diyemiyorum", bak şurdan git demek istiyorum bunlara. Bi arkadaşım neden seni seviyorum demiyorsun demiş sevgilisine, o cümleyi söyleyebilecek bi yapım yok cevabını almıştı, adam orda bile "seni seviyorum diyebilecek" diyememiş, o cümle demiş, peh. Sevgisini göstermemek, söylememek övülecek bi hale geldi. Yani seni seviyor olabilir sma bu yüzden söylememek bile ayrılık sebebi bence, demek ki sen ilgi gösterilmesinden, sevgiyi hissetmekten hazzediyorsun ama o değil. Özetle birbirinize göre değilsiniz, uzun vadede mutsuzluk demek bu da.

Not: sevgiliye ismiyle hitap edenlerin de abv. Sevdiği halde seviyorum demeyenlerin de.
  • ekaterina  (31.01.17 15:50:09) 
Sadece söylemek sevgi gostergesi olmadigi gibi sadece davranislar da bunun gostergesi degildir. Ikisi bir arada olabilmeli bana göre. Davranislariyla sevgisini gosteren birini ara sira da olsa seni seviyorum demekten alıkoyan nedir ki ? Hiç soylememek tuhaf. Istedigi kadar sevgisini gostersin, seni seviyorum demekten aciz biriyle olmak istemezdim.


  • aquarium  (31.01.17 15:51:55) 
Bazen söyleyesi gelmiyor insanın ilişkide, bazen çok söyleniyor selamlaşmaktan farkı kalmıyor. Kişiden kişiye değişir herhalde ama ben hislerim çok güçlü değilse söylemeye çekinirim genelde. Yine de kesin değil, karşımdaki insanın mizacına ve benim onunla muhabbetime bağlı.


  • Adramelekhh  (31.01.17 16:11:01) 
Ben pek diyemem, hatta hic diyemem. Karsi taraf zorla soylettirmeye calisir falan. O yuzden takilmamak gerek bence


  • balpolen  (31.01.17 17:57:59) 
Seni seviyorum demeyen taraf aşık değildir. Sevdiği kişiyi görünce kalbi daha hızlı atmıyordur. Mantık ilişkisi değil. Tatsız tutsuz bir ilişki. Mantık evliliği yapan insanlar bile yeri gelince birbirlerine sevgilerini gösterirler.


  • dissendium  (31.01.17 20:08:44) 
26 yaşında bir insanım hiç söylemedim bu lafı, benlik bir şey değil herhalde o yüzden, ama gayet aşık oldum bana da aşık olduklarını bildiğim, hisettiğim kişiler vardı yanımda.
söylememiş olmamın belli bir nedeni yok, dediğim gibi benlik bir laf değil, aşkım falan da demem, çünkü içleri çok boş geliyor bu sözlerin, öyle resmi bir tip değilim, mantık ilişkisi neyse işte o da olmadı ama farklı şekillerde de gösterebilir insan sevgisini bence. ayrıca bu sözleri öylesine söyleyen de çok, takma bence ya da çok takıyorsan kendisine sor direk.

  • pamuk helvalar cebe  (31.01.17 20:26:47) 
eğer "seni seviyorum" cümlesi size boş geliyorsa bu cümlenin içini dolduracak duygusal malzemeye sahip değilsinizdir. yani ilişkide bir şeyler eksiktir.

tabi ki bu lafın geçmemesi ortada sevgi olmadığı anlamına gelmez. ancak sevgiliye bunu söyleme gereği duymamak (söylemek değil) biraz şey... sonuçta insan amca oğluna da seni seviyorum demez ama onu sevebilir. bu ikisini ayırabilmek lazım.
  • zgrydn  (31.01.17 20:54:56) 
Sözlerin bir şeyin var olup olmamasını net bir şekilde ispat etmek açısından önemi yok. Çünkü sözler kolayca yalan olabilir. Yalanı bu kadar sık bulunan bir şeye böylesine önem vermek de saçma. Ayrıca duyguları dışa vurmak için dolup taşmak lazım, belki henüz o yoğunluğa ulaşılmamıştır. Ya da kendi kendine ulaşılmıştır da bir aradayken "o an" yakalanamamıştır.


  • harvey  (31.01.17 21:38:29) 
İşte harvey verdiğim örneğe çok güzel bir örnek, hep bir bahanesi var gördüğünüz üzere ve ne kadar da şık açıklıyor kendisini, o an gelmemiştir, yoğunluğa ulaşamamıştır vs. vs. ne kadar zarif ve bir o kadar çiğ sözler. kanmayın bunlara arkadaşlar. Bir yalan olabilir evet, kimse yalan söylensin demiyor zaten, sevmiyorsa seviyorum desin demiyor ama sevdiği halde söylememeye bahane bulmayın rica ediyorum. Komik oluyorsunuz.


  • ekaterina  (01.02.17 02:42:50) 
Hiç geçmemiş olması değişik tabii fakat ne kadarlık bir ilişki olduğu da mühim. Ayrıca bir birliktelik söz konusuysa sevgi olmaması ihtimali de düşük. E bu cümle kullanılmadı diye sevgi yok da denmez. Bunun bir kotası yok bana kalırsa. Yani içinden gelince söylersin, bazen de dile getirmek yerine göstermeyi uygun bulursun. Söylenirse başım gözüm üstüne, söylenmezse de haller hareketler sevgiyi açık eder.

Çok kafana takılıyorsa duyguların yükseldiği bir an sen söyle ve bak bakalım nasıl bir yanıt gelecek.

Aşk sözcükleri, seni seviyorumlar, sana aşığımlar bazı insanlar için çok kolay söylemler olmuyor. Zaman içinde söylemekten keyif alınabiliyor. Zorlamamak lazım, yani sen istediğin için söylenecekse hiç söylenmemesi yeğdir bence. Bırak söylemesin de göstersin, o da olumlu derim ben.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (01.02.17 12:06:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.