[]

İstanbul Anadolu'da ne yapayım?

Şu an uçaktayım. 1 saat sonra orada olacağım ve 7'ye kadar boşum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Anadolu tarafını hiç bilmiyorum. Nokta atışı yaparsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

 
Kadikoy carsisi + moda gezebilirsin.

Caddebostan sahili + bagdat caddesi gezebilirsin.

Adalar'a gidebilirisn bostanci'dan.
  • kuehles blondes  (31.01.17 12:40:44) 
7'de işin nerede?

hava buz gibi, fazla dışarda durmak iyi değil. moda'ya gidip kafelerden birine oturabilirsin, page önerilir. barış manço evine falan da gidersin.
  • fakyoras  (31.01.17 12:47:24) 
bağdat caddesi tavsiye etmem. Hani inşaatlara, işçilere, inşaat araçlarına ve gürültüsüne özel bir ilginiz yoksa tabii.

Dişi iseniz, Cadeebostan'da işsizler tarafından dikizlenebilirsiniz.

Kadıköy'de tramvay yolunu takip ederek yürüyüp, taksi durağından sola dönerek devam ederseniz, moda sahiline inen yola varırsınız.
O yolun sonunda sağda sıtarbak, solda nero var. yorulduysanız orda nero'nun yanındaki kahvecide (fatcat) dinlenebilirsiniz. (instagram'da "iyi kahve yapmak, rocket science değil" yazmıştı, hipstır kafalarından tiksinen bi insan olarak, sevmiştim bu bakış açısını)
sonra, sola doğru giderseniz, (orda sorun) Barış manço'nun evi var, oraya bakılabilir filan.
Figürcü var oralarda.
Belki bunlar bikaç saat şeyapar.
  • neynep  (31.01.17 12:53:06) 
@fakyoras
7'de kadıköy civarında olacağım.

Cevaplar için teşekkürler. Yapacak çok fazla şey verdiniz bana. Birkaçını değerlendireceğim. :)
  • isott  (31.01.17 13:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.