[]

ufak bir çeviri

24 ile ilgili iki paragraflık bir çeviri var. Çeviren için çok teşekkürler.
----------------

You’ve probably heard Cole Ortiz (Freddie Prinze Jr.) described as a mini-Jack, but I bet you haven’t heard Dana Walsh (Katee Sackhoff) described as a duplicitous liar. Now you have! Also: Jennifer Westfeldt’s ambitious journalist will do anything for the story — including use those feminine wiles I’ve heard so much about.

----------------

Is Renee Walker bad this season on 24? I’ve heard rumors that she is. —Stefanie
Ausiello: Depends how you define bad. She has essentially morphed into a female Dexter, so girlfriend’s definitely working through some demons.

 
Muhtemelen mini-Jack denen Cole Ortiz (Freddie Prinze Jr.)'ı duymuşsundur, ama bahse girerim ki Dana Walsh (Katee Sackhoff) sahtekar bir yalancı olarak bilinen Dana Walsh (Katee Sackhoff)'ı duymamışsındır. Şimdi öğrendin! Ayrıca: Jennifer Westfeldt’in hıslı gazetecisi bu hikayeyle ilgili birşey yapmayacak. -Haklarında çok çok şey işittiğim bu kadınsı düzensazlıklar da dahil.


--------

Renee Walker bu sezon 24'te kötü müydü? Öyle olduğu hakkında söylentiler duydum.
- Stefanie Ausiello: Bu, kötüyü nasıl tanımladığına bağlı. Aslında kadın bir Dexter'a dönüştü, demek ki kız arkadaş bazı şeytanlar marifetiyle etkili oluyor.
  • uyuklayankedi  (28.12.09 14:26:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.