[]

Bu işin sonu ne olur ?

Gençler bu işin sonu nereye gidicek?
Şimdi çok güzel bir hatun var.Neyse kızı bayadır stalkliyordum.Ama öyle aşk meşk yok.Neyse kıza instadan dm attm.Sonra o da bana yazdı.Neyse sonra muhabbet sohbet falan buluştuk.Nedense beni hep arkadaş gruplarına dahil ediyor.Buluşmaya arkadaşlariyla falan geliyor.Neyse sonra bununla yurtdısına gidelim dedim.Kabul etti yaklasık 1 ay tanşiyorız.1 kez bulustuk.Sizce o ve bir arkadaşı aynı zamanda ben.Beraber yurtdışına gidelim mi ? Tavsiyeniz ne ?



 
Bunu ciddi olarak soruyorum.kabul ettigine gercekten inandin mi??


  • astrid  (31.01.17 02:43:41) 
@astrid uçak biletleri alındı kardeşim.


  • sorunvar  (31.01.17 03:04:29) 
O zaman ikinizde birbirinizi bulmussunuz.bi kere görüstügün bi insanla tatile gitmek icin gercekten catlak olman lazim..bu kafayla mutluluklar


  • astrid  (31.01.17 03:10:46) 
O, arkadaşı ile dilediği gibi gezer, sen de yanlarında çanta olursun.


  • oligomer  (31.01.17 03:35:15) 
yanıt vermeden önce, biletleri kim aldı?
oradaki masrafları nasıl ödeyeceksiniz?

  • yalnux  (31.01.17 03:43:49) 
seninle ilgileniyor olsa yalnız kalmayı tercih ederdi. sürekli arkadaş gruplarına dahil etmek friendzonun kralıdır.

o tatile sevgili olma - yakınlaşma beklentisi ile gidiyorsan sonuç hayal kırıklığı olur. giderim eğlenirim yanımda da bir arkadaş olur diyorsan keyfini çıkar.

not:masrafları sana yıkmasına izin verme.
  • orpheus  (31.01.17 07:59:50) 
yanlarında erkek bulunsun diye çağırmış. friendzone'da gibisin maalesef.


  • zawisza  (31.01.17 10:28:35) 
Yahu neden bu kadar gömmüşler ya..

Gidin tabii.. Kısa bir tatil olduktan sonra eğlenmeseniz bile birbirinizi iyice tanımış olursunuz. Ha kız sana o gözle bakmıyorsa bakmaz ama sen de daha hızlı anlamış olursun.
  • lcha  (31.01.17 11:01:48) 
umarım yurtdışı tatil sponsoru olmamışsındır.


  • lazpalle  (31.01.17 11:10:31) 
paraları kim verdi?
Kızın arkadaşı niye geliyor

  • KaraSakall  (31.01.17 19:54:53) 
giderken bel bölgesine bir teneke çakarsan sevinirim. sonra müge anlı'da böbreklerimi çaldılar diye görmek falan istemiyorum. anneme, bak bu çocuk internettendi diye anlatamam da inanmaz bana.


  • blue eyes white dragon  (31.01.17 20:03:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.