[]

lazer epilasyon

1) lazerde alexandrite mi daha iyi yoksa diode lazer mi daha iyi?

2) koltuk altına lazer yaptırıp memnun kaldınız mı? ne kadar sürede ve seansta bitti, hangi lazerden yaptırdınız?

3) lazere gittiğimizde ordaki uzman mı karar veriyor hangisinin yapılacağına yoksa biz seçebiliyor muyuz?

4) mesela bazen kampanyalar oluyor şu kadar seans şu fiyata ya da bitene kadar gibisinden. bunları önerir misiniz yoksa direk normal bir şekilde her seansa girdiğimde mi ödeyeyim parayı?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
krem peynir + 1 diode'da acı daha fazla.

Alexandrite için de cihazın markası önemli, bildiğim kadarıyla (yanlış biliyorsam düzeltsinler) cynosure en iyisiydi diye hatırlıyorum. Her kampanyalı yer etkili değil yani. Hatta kampanyaların çoğu çöpe giden para demek, bu tarz yerlerde iyi cihaz kullanılmaz ve %80 etki göreceğiniz varsa %30 etki görürsünüz diyelim kabaca. Doktor olan epilasyon merkezlerini ya da özel hastaneleri tercih etmek daha güvenli olabilir. Kıl yapısına göre doktor yönlendiriyor. Benim henüz 4 seans oldu ancak 7-8 aylık bir süreç geçti henüz, 4 seansım daha var şimdiden koltuk altı %60-70 gitti diyebilirim.
  • neferkitty  (31.01.17 00:05:02 ~ 00:07:01) 
1- alexandrite gittikçe doz artışı olduğu için hayatının acısını yaşıyorsun. diode için kimisi çok acılı, kimisi 0 acı diyor ben anlamadım. denemedim de. tüy tipine göre değişiyor diye biliyorum. beyaz ten, kıl tipi falan.
2- koltuk altı ilk seansta belirgin azaldı sonra baya azaldı. benim en acısız ve en memnun kaldığım yer buydu.
3-her salonda her makine olmayabiliyor. estetik-med'e gittim arkadaşlarım da öyle. tüyler iyice azaldığında ve sarı tüylere diode önerebiliyorlar. bir arkadaşım o şekilde başka şubede işlem gördü makine değiştiği için.
4- kampanya tercih etmelisin. tek tek baş edilir gibi değil. benim çok kısa sürdü, tüylü biri değilim pek. ama çok uzun süren hikayeler var.

kadın mısın öncelikle? eğer kadınsan, bir hormon testi yaptırmanı öneriyor bazı yerler. polikistik over vakalarında tüyler azalmadığı için kişi sonradan uzun süren işlemler yüzünden memnuniyetsiz kalabiliyor. bir arkadaşıma bu sayede teşhis konmuştu. tedavisinden sonra epilasyona başladı.

kolay gelsin.
  • mrsmoon  (31.01.17 00:53:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.