[]

Diyet sorulari

Merhaba.

1: diyette hangi alkol icilir. Ben hafta sonu alkol alicam mesela ne icim.

2: 2 haftadirr sporsuz hareketsiz diyet yaptim. Ama uydum yani tam olmasa da dikkat ettim baya. Gittim iki hafta sonunda diyetosyene. 85 den 82 ye inmisim. Dedi 3 kilo cok iyi. Ama dedi yagdan vermemissin. Kastan gitmis. Hareket edersen yagdam gider dedi. Siz ne diyosunuz. Yorum ve dusuncelerinizi alabilir miyim.

3: hafta ici mekik, hafta sonu yuruyus yapsam yeter mi. Cok degil ama bunye ham malum. Bugun 100 mekik cekmeye calistim tam kalkamasam da :) hafta sonlari da yarm saat bi saat yururum. İste falan oturuyorum hep, gidip gelirken de.

 
1: Alkol tek başına kilo yapmaz, alkolün kalorisi karaciğerde direkt enerjiye dönüşür yanar. Fakat tahıl ürünü olmayan alkol kullanmak daha avantajlı.

2: Kastan kilo kaybedeciğine şişman kal daha iyi.

3: Mekik zaten leş bir hareket, bir de böyle mobilite kabiliyetin düşükken 100 tekrar falan yapmak direkt omurgayı eline almana neden olabilir. Haftasonu bi yarım saat yürümek sana bir şey katmaz.
  • angelus  (30.01.17 23:38:45) 
İntihar et diyon yani


  • brad pitt  (30.01.17 23:46:06) 
Poztif, gelistirici biseler diyen, moral veren de olursa sevinirim.


  • brad pitt  (30.01.17 23:46:32) 
Ayda bir arkadaş ortamında içiyorsan ne içersen iç. Her hafta fasılda ocakbaşındaysan ohoo naptın birader?

Sporsuz diyeti gerçekten yapma. Neden yapasın ki? 3 kg kas diyor, kaç kilo var ki bundan zaten? Kabus. İp atla, merdiven çık, bisiklete bin, evde yarım saat şınav plank squat yap.

Mekik çekince göbekteki yağlar erir düşüncesi.. Senelerce body yaptım diyen kekolayzırlar bile diyor bunu. Sen demişsin, şaşırmıyoruz. Bölgesel incelme diye bir şey yok. Hiç mi okumadın bu tip duyuruları daha önce?
  • kargn  (31.01.17 00:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.