[]

Avm mağazalarında ötmek

Bu gün avmde ilk girdigim magazada hem girerken hem çıkarken alarm öttü. Sonraki birkaç magaza haric hepsinde ayni şekilde girerken ve cikarken öttüm bütün gün sinirim bozuldu asdfgjd. Kimse de durdurmadi. Bir magazada ben sordum artik, makyaj malzemeleri ötüyor bazen falan dediler ama anlamadim. Neden oldu ki bu ?




 
Makyaj malzemelerinin bi kenarında alarm etiketi kalmış olabilir. Üzerinizdeki giysilerde de olabilir ya da çantanızda. Saçma sapan en küçük ceplere, dikiş arkalarına falan gizlenebiliyor o etiketler. Onu arayıp bulmanız lazım :)


  • kobuzchu kiz  (30.01.17 21:39:07) 
babamın ayakkabısında bandrol gibi bir alarm etiketi vardı girdiği her yerde öterdi çok geç fark ettik


  • kablelvuku  (30.01.17 21:42:31) 
Bana da cüzdandan olmuştu. Yeni aldığın bir eşya varda ilk ona şüpheyle bak, alarmı ölmemiş olabilir.


  • helena  (30.01.17 21:50:25) 
Aldığınız ürünü kasa civarında bişeye sürtüyolar ya, o alarmları "öldürüyor", bir süre sonra onlar tekrar aktifleşiyor, -muti'nin dediği gibi. Ve böyle durumlar oluyor evet.
Alarmın yanında durup, "ya ne öttü şimdi, hayır tamam da çıkarken de ötecek, üf" diye çanta karıştırmak çok tatsız bişey, ama oluyor.

  • neynep  (30.01.17 21:54:19) 
Benim Zara cüzdanım aldıktan 2 yıl sonra ötmeye başlamıştı. İçine gizlenmiş manyetik şeridi kasiyer çıkarttı da kurtuldum.


  • old possum  (30.01.17 22:47:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.