[]

Formasyon

Merhaba, formasyon eğitimi alıp kenara koymak istiyorum ama konu hakkında bir başlangıç bilgisine ihtiyacım var. Özellikle İstanbulda hangi üniversiteler veriyor, not ortalaması ne kadar etkiliyor, ders saatleri ne zaman, çalışırken gidilebilecek bir sistem var mı? vakıf üniversiteleri var mı veren?

şimdiden teşekkürler.


 
eğitim fakülteleri büyük üniversitelerde vardır. derse devam zorunluluğundan bahsediyorlar. başvuru sayısı çok olduğunda ortalamaya göre falan sıralıyorlarmış.

formasyon.istanbul.edu.tr
  • blue eyes white dragon  (30.01.17 20:59:01) 
Bunu bilmiyordum. İngiliz Edebiyatından İngilizce Öğretmenliğine.


  • deneme  (30.01.17 20:59:32) 
iü 28 kişi almış ingilizce 2017 ocak dönemi için. bunların 18'i kendi okullarına iken 10 tanesi diğer öğrencilere.

formasyon.istanbul.edu.tr
formasyon.istanbul.edu.tr
  • blue eyes white dragon  (30.01.17 21:05:10) 
blue eyes white dragon attığın listeden iki kişi tanıyorum ve başka şehirden arkadaşlarım, nasıl böyle bir şey denk geldi listeyi görünce inanamadım ve duygulandım. bir ben almamışım sanırım.


  • deneme  (30.01.17 21:13:28) 
Bir de ne zaman başvuruluyor nereye başvuruluyor bunları da bilmiyorum.


  • deneme  (30.01.17 21:17:04) 
dediğim gibi üniversiteleri takip etmeniz gerekiyor. yök, y.lisansta olduğu gibi bunda da işi merkeziye bAĞLAYAmadığı için nice insan kaçırıyor.

önce yapabileceğiniz yerleri belirleyin, internet sitelerinde varsa bir sonraki dönemin yoksa bir önceki yılın akademik takviminin tarihlerini bir yere yazın o tarihlerden önce tekrardan kontrol edin.

en güzel yöntem budur.

nereye başvuruluyor sorusu biraz tuhaf olmuş. binlerce kişinin başvurusunun olduğu yerde bunlar herhalde ki otomasyon üzerinden yapılır.
  • blue eyes white dragon  (30.01.17 21:20:59 ~ 21:21:50) 
www.facebook.com şu gruba üye ol, her bilgi var içinde.

ayrıca kenarıya ne allah aşkına? git, formasyondan önce türkçe öğren.
  • fragile lady  (30.01.17 22:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.