[]

Sizce ne yapmalıyım ?

Bir süredir benden hoşlandığını bildiğim bir kız var. Kafam epey karışık olduğu için bu konuyu hiç düşünmemiştim ama artık daha berrak her şey. Bir şans vermek istiyorum kendisine ama bazı sorunlar var.

Şimdi öncelikle bu kız zamanında bana bir çok davette bulundu yemek vs. bahanelerle ama ben hiç kabul etmedim.

Sonrasında ben bunun bir teklifini kabul ettim (ders çalışma bahanesiyle) ve evine gittim. Evde bir süre oturduktan sonra bişeyler filan yedik. Sonra sobanın karşısında uykumuz geldi. Ben bunun dizine yattım o arada elini filan tutmuşum böyle ilginç samimi bir pozisyona girdik. Ben bir uyudum sanırım çünkü hayal meyal hatırlıyorum. Sonra hemen böbreklere baktım :)

Şaka bir yana bir süre daha oturduktan sonra ben evden ayrıldım.

Notlar :

1- Şimdi bu kız çok soğuk bir kız. Yani normal arkadaşım olan başka kızlarla bi daha samimi iken bununla çok soğuk aramız.

2- Bunun bana uymayan bir özelliği var. Fakat bunun yanında bana değer veriyor ve bunu hissediyorum yani. Mesela geçen bir şey öğrendim ona attığım ilk mesajı hala saklıyormuş kendisi.

3- Eskiden mesaj filan atardı ama artık atmaz oldu. Yani ben atınca atıyor sadece. Acaba bende vazgeçmiş olabilir mi ?

4- Bir de aramızdaki mesajları slm nbr den ileriye götüremiyorum ben. Bu konuda ne yapmalıyım bilemiyorum.

Sonuç olarak bana nasıl bir yol haritası çiziyorsunuz ? Ne yapmalı nasıl davranmalıyım ?

 
Amma yazmışsın. Sana ilgisi olan bir kızla nasıl ilişki başlatacağını bu kadar soruyorsan, zorlu bir durumda ne yaparsın acaba...

Kız ya başka biriyle ilgilenmeye başladı ya da artık sana ümit bağlamak istemiyor daha fazla üzülmemek için. Birkaç mesaj at, muhabbeti biraz koyulaştır (bunu nasıl yapacağını da bize sorma artık). Sonra bir yerlere davet et; kahve, sinema vb. Sonra uygun bir anda yapış dudaklarına.
  • long live rock n roll  (30.01.17 18:36:12) 
Başta hoşlanmıyordunuz çünkü kız zaten elinizdeydi gitmeyecek sanıyordunuz sonra kız bi anda ilgiyi çekti şimdi değerli oldu, düşünüp duruyorsunuz o yüzden. Elinizi çabuk tutun kaçırmayın kızı.


  • powerpufgirl  (30.01.17 18:36:55) 
Dort dortluk birini bulmak imkansiza yakin, tecrubeyle sabitir. Sana deger veren birini bulduysan kacirma bence.
Sonra ellerim bomboş durumu oluyor.

  • raskolnikovv  (30.01.17 19:02:55) 
Davet et bir yere açık açık konuş. Daha uygun bir yol haritası yok bence.
Senden ilgi görmediği için bırakmış da olabilir, başka biri de olabilir bilemezsin. Açık açık konuşmadan muhabbetiniz ilerlemiyor tıkanıyor olabilir normal yani sizin şu anki durumunuzda.
İyi şanslar.
  • mutekebbir  (30.01.17 19:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.