[]

Bilgisayar Kasası Toplatıcam, Anlayanlar Bakabilir mi?

Arkadaşlar kasa toplatmayı düşünüyorum, piyasadaki oyunların yüzde 70'ini kaldırabilecek cinsten olmasını istiyorum.

Aşağıdaki linkten bir kombine yapar mısınız?

www.kocpa.com

Monitörü dahil etmeyiniz.

Çıkacak faturayı merak ediyorum, doların düşeceği yok daha da yükselmeden alayım diyorum.

 
konuyla alakasız olarak, parçaları kendiniz seçin fakat kendiniz toplamayın. yüksek ihtimalle bir parça yanacak. böyle bir durumda sorumlusu siz olmamanız için tatlıya tuzluya karışmayın. media markt tarzı yerlerden toplayın ve onlar birleştirsin.


  • veri  (30.01.17 14:35:56) 
Parçaları buradan sipariş veriyoruz ve onlar kendileri monte edip yolluyorlar.


  • siradan cinko karbon pil  (30.01.17 14:37:58) 
1000 dolara toplanır istediğin sistem, aşağı yukarı sınır budur değişmez; değişen bizim kur oranı oluyor. oyun için ilk ihtiyaç ekran kartı, sonra işlemci. 4gb rx 470-fx8350'li bir sistem seni en ucuza mutlu edicek sistem olacaktır, geri kalanları bütçene göre esnetebilirsin.

site çok dandik ayrıca, power suplay yazmışlar görünce ürktüm. aynı işi gören teknobiyotik var, işini bilen insanlar.
www.teknobiyotik.com

naçizane ek: dahili ekran kartıyla piyasadaki popüler oyunların yarısını bile oynatamazsın, harici ekran kartı olmazsa olmaz.
  • baba jo  (30.01.17 14:38:32 ~ 15:02:22) 
@siradan cinko karbon pil hayır parçaları fiziksel olan alabileceğin yerlerden satın alıyotsun fakat onlar birleştiriyor. bir parça yandığında birleştirirken sorumluluk sana ait olmuyor.


  • veri  (30.01.17 15:07:42) 
koçpa birleştir miyor mu? @veri


  • siradan cinko karbon pil  (30.01.17 15:09:18) 
@siradan cinko karbon pil bilmiyorum onu fakat inventus.com.tr üzerinden yaptım bu zamana kadar alışverişlerimi. biraz daha pahalı olsa da türkiye için en güvenilir yerdir bu konuda. sana toplayıp gönderirler ve bir sorun çıkarsa sorgusuz sualsiz geri iade edersin.


  • veri  (30.01.17 15:30:38 ~ 15:31:02) 
@justmentalamele, 2bin dolarlik islemciye 32gb ram mi yakistirdin nic nic olmamis :)

aslinda cooler master cosmos ii kasa yakisir, ama yok goremedim listede. fakir bilgisayarciymis.

www.youtube.com
  • ubi dubium ibi libertas  (30.01.17 15:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.