[]

yeniden kan işemek

geçenlerde bununla alakalı bir duyuru açmıştım. kanlı ve acılı ağrılı isemeye başlamıştım aniden. duyuru su; www.eksiduyuru.com

bundan sonra iyi bir doktora gittim, kan ve idrar tahlili, batın tomografi çekildi. meğerse enfeksiyonum varmis, doktor keşke daha önce görseydik tomografi çektirmezdik falan dedi. tomografi raporu on günde çıkıyormuş. raporla tekrar yorumlanması için gitmedim, yani sadece biraz geç gidecektim.

ilaç olarak cipro ve piyeloseptyl kullandım. cipro bitti. piyeloseptyl den de 8 kapsül kalmış. dün geceden beri karnimda daha önce olduğu gibi şişkinlik ve rahatsızlık hissi vardı. tuvalete gittim ve tabii ki kan isedim. bildiğiniz kıpkırmızı idrar.

bunu görünce bir hayli canım sıkıldı, ilaç kullanmama rağmen iyilesmemesi üstelik tekrarlaması. bu olayın ciddi olduğunu mu gösterir, daha fazla ilaç tedavisi yapılması gerektiğini mı?

doktorum farklı bir şehirde ama yakın. yarın gitmeyi düşünüyorum, gideyim mi?

 
Bence baska bir doktora daha gitmelisin. Daha detaylı inceleme iyi olacaktır. Geciktirmeye alınacak bir konu değil.


  • Erensq06  (30.01.17 14:18:21) 
merha, öncelikle geçmiş olsun. bir gece sabaha karşı, şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyanmanız olası. yüksek ihtimal böbrek kumu/taşı var. idrar yaparken ağrı, karında ağrı, halsizlik ve uzunca bir hantallık döneminden sonra yapılan hareketlerin haricinde başlayan sancılar buna işaret eder. bu yüzden tüm batında görünmemesi normaldir. ama siz yine de detaylı bir araştırma yapın, bol bol su için.


  • balzac uyurken  (30.01.17 14:52:20) 
kan-idrar tahliline bakmadan tomografi isteyen doktor iyi değildir bence. illa bakacaksa ultrasona bakmalıydı. başka doktora gidin +1
geçmiş olsun

  • cekilmis gayfe  (30.01.17 15:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.