[]

yeni sahiplendiğimiz kedimiz için acil destek

Yılbaşı gecesi başlayan soğuklar ve devam eden yoğun kar yağışı esnasında giriş kattaki evimizin balkonuna minik misafirimiz teşrif ettiler, bir kaç gece evimizde kaldı ancak daha sonra biz ona alıştık o da bize alıştı ve tekrar dışarı göndermeye razı olamadık, eşim de ben de daha önce evde kedi beslemedik ve bu konuda acemiyiz, ne var bunda bi veterinere götür kum, mama vs al yeter dediğinizi duyar gibiyim kum mama işi tamam ancak biraz geç de olsa farkettik ki bu kedi hamile!! hamile haliyle veterinere götürmek istemiyoruz, muhtemelen evde doğuracak, keyfi yerinde biz onu seviyoruz o bizi..benim acilen en azından müstakbel yavrular için bir kedi evine önerilerinize ihtiyacım var, nasıl temin edebilirim ya da nereden alabilirim? çengelköy ata 2 sitesindeyim, bu civarda elinde kediyle ilgili fazlalığı olan herkesin yardımına açığım.




 
Kullanmadığınız bir valiz veya kocaman bir karton kutu (annenin rahat girip çıkabileceği) yeterli olur bebişler için. Korunaklı olması yeterli.


  • bir nick var benden iceri  (30.01.17 13:19:10) 
@bb hamileyken aşı vs yaptırmak zarar veriyor diye duydum ve bazi vetler sirf para icin gereksiz mudahele yapıyorlarmis ama belki de haklisindir her turlu tavsiye elestiri kabulüm.


  • hocam fazla egon var mi  (30.01.17 14:08:08) 
hanile olduğu için vererinere gitmeniz lazım, veteriner doğum yollarına fln bakacak kendi kendine doğurabilir mi diye, bazısı kendi kendine doğuramıyor. ayrıca size kaç yavru olacağını söyleyecek siz de evde doğum yapacsk ise sayacaksınız o kadar yavru çıktı mı diye. bazen içerde kalıyor ölüyor bir tanesi. siz olayı baştan yanlış anlamışsınız; direk veterinere götürün


  • habula  (30.01.17 14:09:31) 
konuyla alakasız olarak ne anneyi nede yavruları lütfen atmayın. :( yavrular bir kere ev ortamına alışınca sokakta ömürleri en fazla ayları bulur. sabredip sahiplendirin yahut siz bakın. :)

bunların dışında alışverişleri www.temizmama.com üzerinden yapabilirsiniz. kedi kumları şu ana kadar gördüğüm en kaliteli kumlardan bentonit olanları. www.temizmama.com mamalarıda buradan alıyorum 5 kilosu 30tl civari. sokaktaki kediler için 15 kilosu 70tl civari olanı alıyorum.

şimdiden kedilerinizle mutlu ve sağlıklı senelere. :)
  • veri  (30.01.17 15:42:39) 
yine konuyla alakasız olarak anneyi ve yavruları kısırlaştırın. :)


  • veri  (30.01.17 17:11:07) 
@lamaga cok teşekkürler biliyor musunuz bugün burak beyle tanistim burdaki tavsiyeler üzerine goturdum ilgilendi saolsun, kendim evdeki bi kartonla da yuva yaptim inşallah ise yarar.


  • hocam fazla egon var mi  (30.01.17 19:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.